Levi's outlet

Hvad kan Zalando Lounge tilbyde dig

Vores fordele

Førende mærker til dig

Mere end 2500 mærker bringer dig nye fund hver eneste dag

I Zalando lounge finder du Levi's til ekstraordinære priser

Køb dit næste par Levi'sbukser, en T-shirt, en cap eller andet fra det populære brand på sale i Levi's outlet hos Zalando Lounge. Det tager kun to minutter at melde dig ind i medlemsklubben og få adgang til sale både hos dette og andre ikoniske brands. Det er her, du finder markedets absolut billigste priser, og da der hele tiden lægges nye varer op, er du altid sikker på at kunne finde nye og spændende mærkevarer på vores online udsalg.

Måske verdens bedste shoppingklub

Zalando lounge er en eksklusiv shoppingklub, der adskiller sig fra andre medlemsklubber ved at levere mærker og produkter af høj kvalitet og en både hyggelig og behagelig shoppingoplevelse. Du kan få del i vores daglige tilbud på mode og livsstil, og så snart du har meldt dig ind, har du adgang til et kæmpe udvalg af varer, som du frit kan vælge imellem til helt utrolige priser. Når du handler i vores outlet i Zalando lounge, har du fri returret, og vi betaler naturligvis returportoen - bestil dine varer, prøv hvad du har bestilt, og returner det, du ikke vil beholde! Det er da enkelt og nemt.

Levis-outlet-woman-overall-zalando-lounge

I Zalando lounge er der allerede 50 millioner registrerede medlemmer, der har adgang til topmærker til uovertrufne lave priser. Hver dag er der nye eftertragtede mærker og udsøgte luksusmærker fra mode- og livsstilsektoren med betydelige rabatter på op til hele 75% i forhold til gældende udsalgsspriser på sale i vores outlets. Du kan finde nichemærker og populære, internationale designere på sale, og du kan tilgå de allerbedste tilbud fra vores app eller via vores hjemmeside.

Køb Levi's produkter online

Hvad enten det er dig selv, kæresten eller børnene, der skal have nyt, er du sikker på, at kunne finde noget, du kan lide, i Levi's online outlet. Her er sko i alle størrelser, 501-jeans, accessories, jakker, shorts, T-shirts og meget mere. Vær opmærksom på, at et tilbud ofte blot varer nogle få dage, og at varer hurtigt bliver udsolgt. Så finder du noget, du kan lide, så slå til i en fart, før det forsvinder for næsen af dig.

Buy better på online sale

Levi's mantra er 'Buy better. Wear longer'. Firmaets produkter er fremstillet til at kunne holde og er designet, så de faktisk bliver pænere med alderen. Ved at fremstille holdbare produkter, bruges der færre ressourcer, og der opstår mindre spild. Så køb trygt et par ægte Levi'sjeans, for de holder meget længere, end du forventer af et par jeans, og kan du tilmed finde dem til nedsat pris i vores outlet, har du helt sikkert gjort en god handel.

Hvem elsker ikke et par originale Levisjeans! For eksempel de ikoniske 501'ere, der siden 1936 har været iført det klassiske 'Red Tab'-mærke på højre baglomme, hvor det stadig sidder den dag i dag! Et par klassisk Levi’s, er jeans designet med to baglommer, to forlommer og den lille femte lomme - også kaldet møntlommen - ved højre lomme. Denne type jeans har du sikkert brugt flittigt siden din barndom, og der findes heller ikke noget bedre end at trække i et par jeans fra dette verdenskendte firma. Og nu kan du måske være heldig at finde dem til utrolige priser i Zalando Lounge. Eller hvad med nogle af de helt nye produkter, som for eksempel solbriller lavet af planter?

Levis-outlet-man-jacket-zalando-lounge

Historien er bæredygtig

Dine Levi'sprodukter er med helt fremme, hvor der, så vidt det er muligt, tages hensyn til klimaet i både produktion og forsyningskæder, og du kan gøre dit, ved at bruge dine jeans og andre af firmaet varer til de er slidt op, eller i det mindste sørge for at dit brugte tøj gør nytte ved at sende det til genbrug.

Firmaet arbejder hen imod en 90 procent reduktion i drivhusgasemissioner ved at investere i vedvarende energi og ved at opgradere energieffektiviteten. Der arbejdes desuden på at reducere udledning af drivhusgasser i forsyningskæden, og der er sat mål for en reduktion af vandforbruget. Desuden samarbejdes der med landbruget for at få dyrket mere bæredygtigt bomuld ved at reducerer vandforbruget i produktionen, bruge færre kemikalier og øge udbyttet. Det er blandt andet derfor, du med god samvittighed kan købe lige præcis de Levi'sprodukter, du har lyst til!

Tag på online udsalg allerede i aften

Hvis du mangler nye sneakers eller en sej sweatshirt fra det ikoniske brand, er det en god idé at tjekke firmaets outlet i Zalando Lounge, før du leder andre steder. Udvalget af udsalgsvarer er stort, og det er utroligt nemt at blive fristet af alle de gode, daglige tilbud.