Vi tilhører Zalando

Op til -59%* hos Lounge by Zalando

GANT på udsalg

GANT - Tøj, der oser af stil og kvalitet. Oplev det bedste inden for designertøj i vores GANT Outlet. Vælg fra et rigt udvalg af tøj og sko, der kombinerer komfort og raffinement. Opdag vores elegante skjorter, tidløse blazere og komfortable bukser.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

GANT: EKSKLUSIVT DESIGNERTØJ I OUTLET HOS LOUNGE BY ZALANDO

Er du på udkig efter eksklusivt designertøj, så kan du købe det på udsalg hos Lounge by Zalando i vores Gant outlet. I sortimentet finder du et stort udvalg af tøj og sko fra dette designermærke, og der er mange penge at spare.

gant_outlet_2_CM

VELKLÆDT OG TRENDY I GANT DESIGNERTØJ

Går du op i mode, og vil du gerne gå klædt i eksklusive designermærker, som signalerer modebevidsthed og god stil? Så er det amerikanske tøjmærke helt sikkert noget for dig. Kollektionerne henvender sig både til kvinder, mænd og børn og omfatter tøj, såvel som sko og accessories.

Inspirationen til de mange tøjkollektioner er hentet fra den amerikanske østkyst, hvor god stil, klassiske looks og afslappet sportsstil dominerer. Det moderigtige tøj passer godt ind i den skandinaviske og urbane livsstil og er populær blandt mænd og kvinder, som sætter pris på et velklædt og trendy look.

Virksomhedens første bestseller var Gant skjorter, som er stilfulde klassikere til både kvinder og mænd. Her får man skjorter i kvalitetsmaterialer i forskellige farver, som kan matches med alt fra bukser til kjoler og shorts, alt efter om man skal på arbejde, nyde sin fritid i afslappet casual og sporty stil – eller til fest. Mænd og kvinder vil helt sikkert kunne finde smarte skjorter og poloshirts, som de kan have på, når de skal på job.

Kvaliteten er altid i top, når du køber tøj fra dette designermærke, for tøjet bliver fremstillet af lækre og holdbare materialer. Den gode kvalitet giver dig en følelse af luksus, når du har det på, og du kan få mere af denne luksus ved at benytte de eksklusive kampagnetilbud og rabatter, som Lounge by Zalando tilbyder. Du skal blot registrere dig – helt gratis og uforpligtende – og så vil du modtage nyhedsbreve og få besked om, hvornår der er lækkert designertøj på udsalg, ligesom du altid kan besøge vores online shop og gøre brug af de tidsbegrænsede tilbud. Du kan spare helt op til 75%* på udvalgte produkter, når du handler hos Lounge by Zalando.

gant_outlet_3_CM

GALANT OG MASKULIN TØJSTIL – KØB DET I OUTLET

Modebevidste mænd, som foretrækker klassisk herremode og et sporty look i fritiden, finder et stort udvalg af smart og trendy tøj fra dette mærke i vores outlet. Få den galante og maskuline tøjstil med en smart poloshirt sammen med et par stilrene bukser, eller tag en flot kvalitetsskjorte på med det velkendte G-logo, så du altid er velklædt på jobbet og i andre sammenhænge, hvor du gerne vil fremstå som en flot og modebevidst mand.

Du finder desuden et stort udvalg af T-shirts, sweatshirts og jeans, hvis stilen skal være mere afslappet i fritiden, men du stadig gerne vil tage dig ud fra din bedste side af. Er du inviteret til fest, kan du altid finde en flot skjorte og blazer at tage på fra dette mærke. Du kan matche dit tøj med et par flotte sko eller cool sneakers, som også fås i dette mærke. Vi vil opfordre dig til at holde øje med udsalg hos Lounge by Zalando, for der er mange penge at spare

FÅ DET LÆKRE KVINDELIGE OUTFIT PÅ UDSALG

I damekollektionerne finder man ligeledes et stort udvalg af lækre jeans, bløde poloshirt, T-shirts og striktrøjer til kvinder, som gerne vil klæde sig enkelt og stilrent i tidens modefarver. Lav din egen basisgarderobe med tøj fra dette kvalitetsmærke, og du vil altid have et lækkert outfit at tage på i hverdagen. Du kan begynde hver morgen med at glæde dig over, at du har moderigtigt kvalitetstøj, som kan mixes og matches på forskellige måder, og sætte pris på de lækre materialer, som gør tøjet utrolig behageligt at have på. Du kan f.eks. kombinere dit tøj med smarte og behagelige Gant sneakers i trendy design.

Kollektionerne byder desuden på mange lækre kjolemodeller som f.eks. maxi-kjoler, polodresses, zigzag dresses eller skjortekjoler, som du kan have på sammen med et par smarte plateau-sandaler eller flade sandaler i læder. Kjolerne kan både være en del af dit hverdagslook på jobbet, når du gerne vil have et feminint outfit på, men du kan også få glæde af kjolerne i fritiden og forskellige selskabelige sammenhænge, hvor en enkel og stilfuld kjole er perfekt at have på.

SMART MODETØJ TIL BØRN I ONLINE OUTLET

Når du alligevel er på udkig efter tøj til dig selv online, så kan du også tjekke udvalget af smart børnetøj til både piger og drenge fra dette mærke. Gant børnetøj er naturligvis også fremstillet i flotte designs og farver, så dine børn altid er velklædte, uanset om de skal i skole, på legepladsen eller til børnefødselsdag. Vælg i sortimentet mellem smarte T-shirts, cool hoodies og sweatshirts med logo-print foran samt kjoler og sweatpants, som børnene kan bevæge sig frit rundt i, når de leger. Tøjet fås i forskellige farver og størrelser, så der er noget for piger og drenge i mange aldre. Takket være materialernes kvalitet er tøjet slidstærkt og kan tåle mange tøjvaske uden at blive slidt eller miste farve.

Du kan nemt handle tøj til hele familien, når du besøger Lounge by Zalando. I vores kæmpe online outlet finder du alle de kendte topbrands til favorable priser. Du kan altid gå på opdagelse i webshoppen og ved hjælp af den smarte sorteringsfunktion, kan du hurtigt finde frem til netop det tøj, sko eller accessories, du gerne vil have og bestille det med levering til din adresse.

Tilmeld dig allerede nu, så kan du straks benytte dig af alle de gode tilbud. Der er mange penge at spare ved vores online udsalg, og samtidig får du den gode kvalitet, som alle de mange designerbrands tilbyder.