Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

T-shirts på udsalg

Træd ind i T-shirt-himlen, hvor stil møder komfort. Opdag et kalejdoskop af T-shirt-designs fra verdens mest ikoniske mærker. Find din signaturstil i en verden af uendelige muligheder. Shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Lad Lounge by Zalando være vejen til din næste T-shirt

Lounge by Zalando er vores online outlet, hvor du udover en stribe fordele først og fremmest finder et væld af lækkert T-shirts fra mange anerkendte mærker fra hele verden. Der er helt op til 75%* at spare sammenlignet med den vejledende udsalgspris, på et væld af store mærker som Ralph Lauren, Gant og Les Deux.

t_shirt_outlet_2_CM

T-shirts er skabt til lounges

Eller det er faktisk ikke helt rigtigt. Oprindeligt mener man, T-shirts opstod i forbindelse med 2. verdenskrig, hvor de bløde trøjer blev brugt under uniformerne, der ofte var lavet af kradsende uld. Men derfra har T-shirts udviklet sig og er i dag et af de mest udbredte stykker tøj. De er let tilgængelige, behagelige at have på, og der findes en til både hverdag og fest.

T-shirts passer perfekt til afslappede situationer i godt selskab, eller når du har brug for at hvile en anelse mellem travle aktiviteter. Den oprindelige T-shirt var uden knapper, lommer og kraver, men i dag kommer de i et væld af forskellige former og designs. De er også flittigt brugt til at sende budskaber med tekst eller grafik, så de fleste vil finde en, der passer til netop deres stil og behov for opmærksomhed.

Træk en T-shirt over hovedet til et par fede jeans, og så kan du gå både til møde på jobbet, på café om eftermiddagen og på date om aftenen, Det matcher alle hverdagens situationer. Vælg de tætsiddende slimfit-modeller med korte eller lange ærmer, eller måske er du mere til en T-shirt helt uden ærmer i lækker bomuld. I det hele taget kan du finde næsten alle de materialer, du overhovedet kan komme i tanke om, i udbuddet hos Lounge by Zalando. Her er polyester, fløjl, silke, læder og denim. Det er bare med at finde din favorit.

t_shirt_outlet_3_CM

Din næste T-shirt er på tilbud hos Lounge by Zalando

Hos Lounge by Zalando finder du dagligt T-shirts på tilbud, og du behøver ikke vente længe for at finde en, der matcher dine ønsker og din stil. Måske er du til de ensfarvede med helt simple look. Måske er du til de spraglede, der siger ‘Her kommer jeg’ højt og tydeligt. Måske er du til elegante poloer med knapper og lommer. Eller måske er du til lidt af det hele og kan derfor godt lide at spare en anelse, når du køber tøj. 

Hos Lounge by Zalando finder du T-shirts på tilbud med besparelser på helt op til 75%*, og da det er begrænsede partier, kommer der hele tiden nye varer på hylderne, så det er bare med at holde øje med de forskellige produkter i Loungen.

Når du tilmelder dig Lounge by Zalando, får du mulighed for løbende at dyppe tæerne i de mange daglige tilbud fra mere end 2.500 brands fra hele verden som Calvin Klein, Wood Wood og Levi's. Vi udvælger konstant de bedste varer til Lounge by Zalando, hvor du både kan spare mange penge, og hvor du har fri returnering de første 31 dage. Hvad venter du på? Meld dig ind allerede i dag.