Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Toppe på udsalg

Toppe til enhver stil! Find dine favoritter blandt vores trendy og komfortable toppe. Uanset om du er på udkig efter en sporty tanktop, en elegant bluse eller en afslappet t-shirt, har vi noget for enhver smag. Opdater din garderobe med vores toppe i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Find flotte toppe med Lounge by Zalando

Lounge by Zalando giver dig dejlige deals på toppe. De kan bruges til enhver lejlighed, og der skal bare en smule kreativitet og lidt fe-magi til, så kan du skabe looks, du kan bruge til hverdag, til fest, på job og til alt det midt imellem. Du får endda besparelser på helt op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris.

tops_outlet_2_CM

Er du frisk på toppe fra alverdens brands?

Hos Lounge by Zalando finder du et væld af stærke mærker, så det er bare at gå på opdagelse hos for eksempel Part Two, Superdry eller salsa. Om du er til de korte crop tops eller til de praktiske og behagelige tank tops gør ingen forskel, for du finder det hele hos Lounge by Zalando blandt vores toppe udsalg.

En helt simpel top i et klassisk og tækkeligt look, uden for mange detaljer og uden yderligere tilføjelser, giver dig et stykke tøj, du roligt kan bære på de varme dage uden noget over, og er det en smule køligt, kaster du nonchalant et sjal over skuldrene eller har en skjortebluse yderst, og vupti er du elegant og behageligt klædt på.

Når der er toppe på udsalg, er det en god idé at slå til. Du ved, du har brug for dem i hverdagen og måske endda hver dag. Så fyld op i din beholdning, hvis din favorit dukker op i en særligt god deal. Alberta Ferretti, Christopher Kane og Moschino klæder dig på til fest med festlige og markante toppe i holdbare materialer som læder eller delikat silke.

Uanset om du er til klassiske farver som hvid og sort, eller om du er til spraglede mønstre og mange farver på samme tid, finder du noget på hylderne hos Lounge by Zalando.

tops_outlet_3_CM

Når det skal være en smule ‘over the top’

Lige så vel som at være en praktisk kamæleon med skiftende look til dine behov i hverdagen, kan en top også være en brølende løve, som dristigt tager chancer med uventede detaljer, friske farvekombinationer eller dristigt materialevalg.

Du kan få en top i læder, som på samme tid er elegant, stilfuldt og også vild og udfordrende i sin korte udformning. Du kan få vilde kombinationer i varme farver og endda matche med nederdele for et gennemført sæt, der helt sikkert vil vække opsigt, uanset hvor du kommer.

Du finder også items med fokus på bæredygtighed, så det er genbrugte eller økologiske materialer, der hjælper med at reducere ressourceforbruget og vandspildet i processen. Når der er brugt læder, kommer det fra miljømæssigt ansvarlige virksomheder, så du kan både skabe et lækkert look og shoppe for en bæredygtig verden.

Vær med i Lounge by Zalando allerede i dag

Du er altid velkommen hos Lounge by Zalando. Vi har altid åbent, og der er nye deals og spændende items hver eneste dag. Du får fri returnering de første 31 dage, og din besparelse kan være på helt op til 75%*.

Vi vælger produkterne blandt mere end 2.500 anerkendte brands, så der vil både være noget fra de allermest kendte og anerkendte mærker, ligesom der vil være daglige deals fra nye up-and-coming brands.