Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

UGG på udsalg

Lounge by Zalando præsenterer et bredt udvalg af UGG produkter, inklusive de populære Classic støvler. Fra varme vinterstøvler til alternative valg som Biltmore Chelsea læderstøvler, tilbyder UGG både stil og komfort. Shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

UGG OUTLET ER ÅBNET HOS LOUNGE BY ZALANDO

Den følelse, du får, når du glider ind i et par UGG støvler eller -tøfler er en kombination af velvære og total komfort, der næsten ikke kan beskrives. Og nu kan du opleve denne velvære til gode priser, hvis du tilmelder dig Lounge by Zalando og ser på tilbuddene i UGG outlet.

Lounge by Zalando er en medlemsklub, der giver dig mulighed for at handle mærkevarer fra et utal af brands til utrolige priser. Et sale hos os varer normalt fra 2 til 5 dage, og da det er et begrænset antal varer, der sættes til salg på hvert sale, skal du ikke vente for længe med at slå til, når du finder ting, du ønsker dig, i et af vores outlets, for de kan hurtigt blive udsolgt.

ugg_outlet_2_CM

KØB DE POPULÆRE STØVLER ONLINE

UGG er først og fremmest kendt for sine lammeskindsstøvler. De lækre Classic støvler er i kolde vintermåneder de perfekte støvler, der holder dine fødder både varme og komfortable. Støvlerne fremstilles i førsteklasses lammeskind og har en holdbar sål. Mange smutter i deres UGG støvler uden strømper for at mærke den bløde uld direkte på fødderne. Men både med og uden strømper er Classic støvlen utrolig behagelig at have på og giver både velvære og varme fødder. Classic fås i klassiske naturfarver, men også i for eksempel pink – til dig, der gerne vil skille dig ud.

ANDET OG MERE END LAMMESKIND

Biltmore Chelseas støvletter er et alternativ til dig, der gerne vil have en støvle, der er nem at trække på, men foretrækker en læderstøvle frem for lammeskindsstøvler. Biltmore Chelsea er en klassisk lav støvle med elastik i siden, og den er ligesom Classic-modellen fremstillet i naturlige materialer og er lige så velegnet til et jakkesæt som til et par behagelige joggingbukser. Den lave Campout Chukka er en sporty snøresko i blød ruskind foret med UGG plush uld. Campout Chukka har en slidstærk ydersål og er som alle UGG støvler virkelig behagelig at have på.

Foruden støvler leverer brandet også sneakers, hjemmesko, slippers med videre. Dine fødder vil elske et par Scuff eller Ascot hjemmesko, og du vil uden tvivl elske et par Fluffita sandaler, der er foret med det lækreste, kulørte lammeskind. Så hvad enten du er til klassikere, lette sandaler, lange støvler eller andet fodtøj, kan du handle dit yndlingsfodtøj på online sale hos Lounge by Zalando.

Brandet leverer også lækre beanies, sweatshirts, handsker og luffer, frakker og endda høretelefoner 'skjult' i et par varme earmuffs – så elsker du bare det populære mærke, er der mange muligheder for at kunne trække i det og nyde komforten. Du kan nemt og hurtigt få besked om nye varer i outlet ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra Lounge by Zalando. Her orienterer vi om kommende og nuværende udsalgsvarer, spændende nyheder og andre ting, som vi mener, du kan få glæde af at vide noget om.

ugg_outlet_3_CM

GODE MATERIALER OG INNOVATION ER KENDETEGNENDE FOR UGG

Materiale-innovation og bæredygtige alternativer, er nøgleelementer i brandets rejse mod bæredygtighed. Det er vigtigt for UGG at dyrebaserede materialer kommer fra dyr, der er opdrættet i et sundt dyrehold. Dette betyder, at leverandører er forpligtet til at respektere og opretholde Five Freedoms, der er en internationalt accepteret velfærdsstandard for husdyr, der garanterer, at dyrene lever så frit som muligt og bliver passet og taget hånd om.

Fodtøjet har udskiftelige indlægssåler, så du både kan få en traditionel polstret indlægssål og en indlægssål i uld. Den traditionelle sål er fremstillet i læder, mens den anden er fremstillet i naturligt uld, der holder fødderne både varme og fugtige. Begge indlægssåler er polstret med skum og udstyret med antimikrobiel beskyttelse og en stødabsorberende hæl.

Det brancheførende HyperWeave-strik kombinerer blød bomuld med fjedrende nylon for at forbedre åndbarheden uden at gå på kompromis med holdbarheden. Dette sømløse, enkelt lag bevæger sig med foden og giver vægtløs fleksibilitet.

Du kan købe de lækre UGG produkter online hos Lounge by Zalando, som du både finder via vores hjemmeside og på Lounge by Zalando appen. Du kan handle døgnet rundt og putte varer fra forskellige outlets i din indkøbskurv. Vi sørger for, at varerne bliver afsendt hurtigst muligt og tilbyder naturligvis fri retur. Og du kan trygt bestille dine varer, for fortryder du købet, er du velkommen til at returnere dem til os og få pengene tilbage.