Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Bisgaard på udsalg

Bisgaard sko er til dig, som kun vil give dine fødder det bedste! Shop sommerens smukke sandaler, barnets første par begyndersko eller vinterstøvler med skandinavisk elegance. Meld dig ind hos Lounge by Zalando, og shop sko til skarpe priser.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Giv dig selv et forspring med Bisgaard

Denne danske virksomhed designer fodtøj i højeste kvalitet. Når du melder dig ind hos Lounge by Zalando, får du adgang til eksklusive tilbud på alt fra Bisgaard vinterstøvler og gummistøvler til deres elegante sandaler og lune hjemmesko. Det er helt gratis og uforpligtende at blive medlem, og du vil med det samme modtage vores eksklusive deals direkte i din indbakke.

bisgaard_outlet_2_CM

Sko og sandaler fra Bisgaard – når kun det bedste er godt nok

Brandet blev grundlagt tilbage i 2005 af ægteparret Henrik og Marianna. Det aarhusianske par brænder for at designe sko til børne og damer med fokus på naturlige materialer og med inspiration fra dansk designtradition og -håndværk. Hvis du har en forkærlighed for klassisk håndværk og slidstærke materialer, vil du elske vores store udvalg af Bisgaard gummistøvler, sandaler, vinterstøvler og sneakers til en skarp pris. 

I deres brede kollektion finder du sko fra Bisgaard til alle årstider og events. Fælles for dem alle er, at de er designet med nøje udvalgte råmaterialer som ren uld, vegetabilsk garvet læder, 100 % bomuld, og ydersåle i naturgummi.

Shop fede deals på Bisgaard hjemmesko og gummistøvler

Der er intet bedre end det øjeblik, hvor du kommer hjem fra en lang dag, smider skoene og hopper i et par lækre hjemmesko. Det er ren hverdagsluksus at have et par hjemmesko fra Bisgaard ventende i gangen. Til sommerdagene hvor dørene står åbne, og du suser mellem stue og altan eller have, vil du elske deres slippers med forstærket ydersål, der er nemme at hoppe i.

bisgaard_outlet_3_CM

Vinterens kolde aftener gøres endnu hyggeligere med deres lune, lukkede hjemmesko i uld eller bomuld, der både fås til damer og børn. Hele familien kan nyde aftener sammen med lune fusser. Hvis du har børn, som elsker at lege udendørs året rundt, kan du som medlem hos Lounge by Zalando også få fingrene i Bisgaard gummistøvler. De er nemme at hoppe i og er designet til at holde børnenes fødder varme og tørre dagen lang. 

Stor rabat på Bisgaard vinterstøvler til de kolde dage

Når du går på opdagelse i vores udvalg af støvler fra brandet, finder du faktisk modeller til alle sæsoner. Sommeraftenernes kjole-looks komplimenteres smukt med et par høje støvler i brune og sorte nuancer. 

Når de kolde vinterdage kommer snigende, finder du Bisgaard vinterstøvler med vandafvisende membraner, lunt og isolerende for samt en tyk mellemsål. Vinterskoenes tekniske indersåle sikrer, at varmen bliver ved fødderne, hvor de sublime råmaterialer sørger for forbedret åndbarhed.

Få adgang til eksklusive tilbud med Lounge by Zalando

Det tager ingen tid at blive medlem hos os. Du skal bare melde dig ind med din mail, hvorefter du får direkte adgang til vores sprøde deals. Spar op til 75 % sammenlignet med den vejledende salgspris på sko og støvler samt mode, tilbehør og interiør fra mere end 2500 velkendte brands og designere.  

Det er helt gratis og uforpligtende at blive medlem. Du kan også shoppe vores nyeste tilbud på farten. Download Lounge by Zalando-appen, og hold dig opdateret på de nyeste deals, når det passer dig.