Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Vinterstøvler på udsalg

Vinterstøvler til enhver stil. Fra trendy og moderne til klassisk og tidløs. Find din perfekte støvle til vintervejret og tilføj et strejf af stil til din garderobe. Varm, komfortabel og stilfuld - så du kan nyde vinteren med selvtillid.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Stærke tilbud på vinterstøvler i enhver størrelse

Det er let at hoppe ud i sneen med et par af de smarte vinterstøvler, som du finder i det varme outlet af fodtøj hos Lounge by Zalando. Blandt vores mange tilbud på vintersko gemmer der sig med garanti en model, som vil sidde perfekt på enhver lille og stor fod.

Opret en profil og få op til 75% i rabat sammenlignet med vejledende udsalgspris.

winter_boots_outlet_2_CM

Oplev et udsalg med vinterstøvler, der er klar til sne

Dyk ned i et lunt udvalg, som byder på vinterstøvler til damer, herrer og børn. Hos Lounge by Zalando har vi naturligvis samlet et stærkt sortiment af fodtøj, hvis funktionelle design er skabt specifikt til at modstå lave temperaturer og årstidernes til tider besværlige vejrforhold. De forskellige vinterstøvler til børn og voksne gør det med andre ord til en leg at opholde sig udenfor, hvad end du rent faktisk leger i sneen eller blot bevæger dig igennem slud og regn.

Det fantastiske udsalg på vintersko består af designs, der sagtens kan klare vind og vand. Moderne outdoormaterialer og tætte konstruktioner sikrer i fællesskab, at her er tale om fodtøj, som let og stiligt kan håndtere de nordiske vintre. Hop i et par klassiske snørestøvler eller nogle lette styles med velcro, hvis du drømmer om at få endnu mere ud af sæsonens snerige oplevelser.

winter_boots_outlet_3_CM

Dyk ned i et lunt og farverigt outlet af vintersko

Det er et farverigt udsalg, der venter dig hos Lounge by Zalando, uanset om du leder efter stilige vinterstøvler til herrer og damer eller fantastiske vintersko til børn. De stærke styles leverer nemlig lige så mange forskellige nuancer og mønstre som forskellige former og størrelser. Hos os vil du kunne finde alt lige sølvskinnende plateaustøvler og rå læderstyles til et hav af sporty modeller, hvis vandafvisende overflader og isolerende for er ideelt til eventyr i den sneklædte natur.

Denne variation er en afspejling af de mange brands, som med stilsikker hånd har kreeret utallige styles i høj kvalitet. Det betyder, at du blandt de stilige vintersko til damer for eksempel vil støde på klassiske styles fra Ecco og Chloé, der emmer af funktionalitet og lun komfort. De samme ord kan bruges til at beskrive de smarte vintersko til mænd og børn, som kommer fra kendte mærker som JACK & JONES, adidas, Geox og Timberland.

Bliv en del af et modeelskende fællesskab hele året rundt

Lounge by Zalando er et stiligt online outlet, som du på enhver dag af året kan blive medlem af. Et medlemskab vil først og fremmest give adgang til vores mange udsalg, hvor du finder styles til både damer, herrer og børn i alle aldre. De forskellige fordele inkluderer blandt andet:

  • En gratis profil, som du nemt kan oprette, når det passer dig.
  • Adgang til et væld af gode rabatter og tilbud på fantastiske vinterstyles.
  • Muligheden for at returnere dine indkøb, uden det koster ekstra.

Udforsk vores stærke outlet, og find smukke designs fra ikoniske modehuse og fra en stribe af modeverdenens seneste og mest kreative brands.