Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Herresko på udsalg

Udforsk herresko til enhver begivenhed i livet. Vores sortiment er en blanding af komfort og stil, der giver dig mulighed for at træde frem med selvsikkerhed. Fra klassiske til sporty designs, er der noget for alle i vores udvalg af herresko.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Herresko til livets mange eventyr

Hos Lounge by Zalando tilbyder vi alle vores medlemmer eksklusiv adgang til vores stilige outlets, samt en rabat på op til 75%*. Du har derfor en god mulighed for at finde lige præcis det par herresko, som du har ønsket dig, og endda til en ønskværdig pris. Vores sortiment er en samling af funktionelt fodtøj til enhver anledning og til ethvert look.

shoes-men_outlet_2_CM

Tilbud på herresko der byder på god stil og høj komfort

Æstetik og praktiske egenskaber kan sagtens gå hånd i hånd. Det er vores store udvalg af herresko et glimrende bevis på. Alt lige fra de varmeste vinterstøvler, til de letteste sandaler, demonstrerer på overbevisende manér, at et flot ydre uden problemer kan levere en suveræn komfort. Det er gældende for ethvert af de mange designs, hvad end du kaster blikket på et par klassiske læderstøvler, eller et par funktionelle sportssko. For eksempel forener de forskellige sneakers behagelige pasforme med en klassisk streetstyle, hvilket gør dem velegnede til en dag på kontoret, såvel som en tur i byen. Brug dem sammen med et par stilige jeans og en hvid skjorte, eller med sweatpants og en simpel hoodie. Det er sko, som i høj grad passer til både professionelle og afslappede looks.

Sko til mænd i enhver alder

God stil kender ingen alder, og derfor fører vi hos Lounge by Zalando noget for enhver smag, men naturligvis også til enhver oplevelse. Vores alsidige udvalg af allround snøresko er skabt til, at du kan bevæge dig nemt og komfortabelt omkring uanset, hvilke udfordringer din dag har i vente. Drømmer du derimod om at bestige bjerge, eller at tage på ferie i naturen, kan du med fordel udforske vores mange klatre- og vandrestøvler. De funktionelle skomodeller byder på vandafvisende overflader og skridsikre såler, der er ideelle til de selv de mest krævende ture.

shoes-men_outlet_3_CM

Udsalg på herresko er lig med billig bæredygtighed

Bæredygtig mode er kommet for at blive, og det er let at se i det store sortiment af fodtøj til mænd. De mange moderne sko bærer præg af modeindustriens øgede fokus på at udvikle og fremstille miljøvenlige designs. Dette fokus kommer i særdeleshed til udtryk i de forskellige brands brug af innovative og naturlige tekstiler såsom uld, der kommer fra ansvarlige landbrug med høje og urokkelige krav til dyrevelfærd.

Her er tale om fodtøj, der er lavet af alt lige fra vegansk læder til blød bomuld, der er skabt af genbrugte materialer. Du kan dermed trygt dømme de utallige sko på deres ydre vel vidende, at de er produceret på en ansvarlig og hensynsfuld måde. Det betyder blandt andet, at du med god samvittighed kan tage på ferie i et par vandrestøvler, der både passer godt ind i naturen samt passer på verdenen omkring dig.

Herresko outlet fyldt med holdbare styles

Året byder på forskellige oplevelser, der hver og en fortjener det rette fodtøj. Af denne grund kan du hos Lounge by Zalando opleve et stort sortiment af alsidige og frem for alt kvalitetssikre designs, som kan bruges i enhver sæson. Kom sikkert og behageligt igennem både solrige og regnfulde dage iført et par sko, der kan klare lidt af hvert. Med Lounge by Zalando medlemskab kan du spare op til 75%* på dine foretrukne sko fra kvalitetsbrands, med de mange daglige tilbud. Hvis du finder ud af at de sko du har bestilt, ikke er noget for dig alligevel, så er der gratis returforsendelse.