Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Ventetøj på udsalg

Ventetøj til alle anledninger. Find dit perfekte outfit til hverdagsbrug, træning og afslapning. Vores sortiment inkluderer t-shirts, bukser, kjoler og meget mere. Opdag vores stilfulde kollektion i dag og klæd dig godt på.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Ventetøj på udsalg hos Lounge by Zalando

Du finder et stort udvalg af ventetøj i moderigtigt og komfortabelt design hos Lounge by Zalando. Tilmeld dig gratis vores shoppingklub og få glæde af de mange gode tilbud.

Kampagnetilbud på ventetøj fra designerbrands

Tillykke med din graviditet, og at maven vokser! Så er det snart også tid til at finde ventetøj og graviditetstøj. Hos Lounge by Zalando finder du et spændende sortiment af moderigtigt graviditetstøj tilbud og ventetøj tilbud fra kendte designerbrands. Er du en stilbevidst kvinde, som går op i modetøj og gerne vil gå trendy klædt som kommende mor? Så er der masser af muligheder for at finde netop det ventetøj, der falder i din smag, hos Lounge by Zalando. Du kan tilmelde dig vores shoppingklub helt gratis og uforpligtende, og så vil du modtage kampagnetilbud, som du kan vælge at benytte dig af. Der er op til 75%* at spare på nogle produkter.

Det særlige ved ventetøj og graviditetstøj er, at du hurtigt vokser ud af det. Derfor er der også mange kvinder, som går efter at finde billigt ventetøj. Hos Lounge by Zalando er der penge at spare, uanset om du leder efter ventekjoler, ventebukser eller ventebluser. Kampagnetilbud, udsalg og outlet priser betyder, at du kan finde billigt graviditetstøj i smart og trendy design til nedsatte priser. Dermed kan du gå moderigtigt klædt under hele din graviditet og samtidig få tøjet til en favorabel pris.

maternity_clothing_outlet_2_CM

Stilfuldt ventetøj til hele graviditeten

De fleste gravide får hurtigt behov for graviditetstøj, som føles komfortabelt at have på. Derudover fås meget graviditetstøj i flotte designs, som følger tidens modetrends, og dermed er det muligt at klæde sig stilfuldt under hele graviditeten. Du behøver ikke at gå på kompromis med din tøjstil, men kan klæde dig så smart, elegant eller afslappet, som du ønsker det. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas, når du har tøjet på, og at det har den rigtige størrelse. Noget tøj kan justeres, imens andet kan udskiftes løbende i takt med, at graviditeten skrider frem. Hos Lounge by Zalando kan du finde netop den størrelse og den type tøj, som matcher dig.

Sortimentet af billigt ventetøj til gravide omfatter bl.a. bukser og leggings med ekstra plads til maven, og underdelene kan matches med flotte bluser, skjorter eller tunikaer. Vælg mellem forskellige hverdagskjoler til jobbet eller en elegant festkjole, som du kan have på til særlige begivenheder. Pift også gerne din tøjstil op med et par flotte sko eller støvler eller en af de mange accessories, som du finder i vores sortiment. Når du er gravid, er det desuden dejligt, at du kan hoppe i noget afslappende tøj som et par joggingbukser eller leggings, når du har fri.

Du kan mikse og matche de forskellige outfits, så de passer til din personlige stil, og du kan vælge mellem mange størrelser. Tøjet er fremstillet i lækre og bløde kvalitetsmaterialer, som så det føles komfortabelt at have på. Når du shopper ventebukser og ventekjoler hos Lounge by Zalando på udsalg, sparer du penge og får samtidig tøj i rigtig god kvalitet. Du får dermed også råd til at købe mere graviditetstøj. Det kan også være, at du bliver inspireret til at købe babytøj til den lille, eller måske har du allerede børn, som du også gerne vil købe tøj til. Hos Lounge by Zalando har vi mange gode tilbud, også til de små i familien.

maternity_clothing_outlet_3_CM

Ventetøj som gave til én du holder er

Er der en gravid kvinde i din familie eller omgangskreds? Så kan det være, at du ønsker at overraske eller forkæle hende med en gave, der indeholder f.eks. en flot ventekjole eller et par lækre ventebukser. Hvad enten hun er din kone, kæreste, søster eller veninde, vil hun med stor sandsynlighed blive glad for din betænksomhed. Du kan både glæde hende og købe ventetøj i høj kvalitet til en favorabel pris.

Uanset om du ønsker ventetøj tilbud til dig selv eller en anden, så kan du nemt bestille det online i outlet hos Lounge by Zalando. Du kan lade dig inspirere af vores nyhedsbreve og tilbud og handle, når det passer dig. Gå ikke glip af vores kampagnetilbud og udsalg, hvor du kan få lækkert og trendy billigt graviditetstøj.

Du kan tilmelde dig Lounge by Zalando allerede i dag. Det er helt gratis og uforpligtende og tager kun et øjeblik. Så kan du få fornøjelse af de mange favorable graviditetstøj tilbud i outlet.