Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

The North Face på udsalg

The North Face - Eventyrligt friluftstøj til dig, der elsker at være aktiv i din fritid. Udforsk vores udvalg af jakker, trøjer og udstyr til alle dine eventyr i naturen. Gør dig klar til nye oplevelser!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

The North Face på udsalg hos Lounge by Zalando

Hos Lounge by Zalando elsker vi glade kunder, og med vores lounge-tiltag er vi sikre på, at vi får endnu flere af dem. I de forskellige outlets hos Lounge by Zalando kan du gå på sale døgnet rundt. I The North Face outlet vil du hele tiden kunne støde på utrolige tilbud fra det verdenskendte mærke, og du kan være heldig at finde både vandreudstyr, bukser, trøjer, sko med mere, så du kan forny dit udstyr og din garderobe til helt umulige priser.

the_north_face_outlet_2_CM

Husk, at et sale som regel kun varer nogle få dage, og at tingene sælges efter først-til-mølle-princippet. Ser du dine yndlingsvandrestøvler i den rigtige størrelse, skal du derfor ikke vente for længe med at beslutte dig, for måske så din søster dem også og kan risikere at købe dem lige for næsen af dig!

Gør en god handel online

North Face udstyr er ikke kun til aktive friluftsmennesker, men også til dig, der har brug for et komfortabelt og velsiddende outfit til turen i byen med vennerne, et par behagelige joggingbukser til afslapning i sofaen, et par shorts, når du spiller bold på kajen med vennerne eller en jakke, der holder regn og vind ude og kan bruges både vinter og sommer. Firmaets tøj passer til alle situationer, og da det samtidig er utrolig behageligt at have på, vil du aldrig komme til at fortryde, når du handler firmaets produkter hos Lounge by Zalando.

Udvalget er stort, og vi lover dig, at du ofte vil kunne finde helt ekstraordinære tilbud, når bare du holder øje med Lounge by Zalando! Tilmeld dig eventuelt vores nyhedsbrev, så er du sikker på, at du er en af de første, der får besked, når der er nye varer på hylderne.

The North Face er udendørstøj af høj kvalitet

Tag på sale i North Face outlet, og få en masse for pengene! Hvad enten du leder efter en smart T-shirt, et par gode vandrestøvler eller udstyr til din næste rejse, er det en god idé at kigge indenfor i outlet hos Lounge by Zalando. Er du heldig, finder du måske det perfekte udstyr, en jakke eller dine længe ønskede bukser til utrolige priser på sale lige her. Varerne skiftes hurtigt, og derfor er det en god idé hele tiden at have et vågent øje på de varer, der lægges op.

the_north_face_outlet_3_CM

The North Face og miljøet

Hos North Face går man op i både miljø og klimaforandringer. Igennem firmaets Clothes the Loop-program kan forbrugere i visse lande aflevere brugt tøj og fodtøj (uanset mærke) i bestemte forretninger. Tøjet sendes til genbrugscentre, hvor der genbruges og genanvendes samt fremstilles nyt tøj. Clothes the Loop hjælper derfor med at reducere miljøbelastningen og alt overskud fra Clothes the Loop går til velgørenhedsorganisationer i de enkelte lande.

Det er altid rart at finde ud af, at det firma, hvis ting man elsker, gør noget for miljøet, så man trygt kan købe deres produkter. Det er du sikret, når du køber The North Face produkter, der arbejdes nemlig også for at reducere CO2-aftrykket i produktionen og firmaet CO2-kompenserer ved at plante skov sammen med organisationen Go Zero. Blandt andet dette er vi hos Lounge by Zalando også tilfredse med, og vi elsker at kunne præsentere dig for masser af The North Face-produkter i vores outlet.

Elsker du North Face-produkter, vil du elske Lounge by Zalando

Den billigste måde at få fat i dine yndlingsting fra North Face er ved at tilmelde dig Lounge by Zalando, og tilmelder du dig nu, vil du allerede senere i dag få adgang til de mange tilbud. Husk, at du både kan handle via appen og online. Og så snart du har bestilt, lover vi, at vi sender dine varer til dig, så hurtigt det kan lade sig gøre; og der er naturligvis - som altid hos Lounge by Zalando - fuld returret på de varer, du ikke får brug for.