The North Face outlet

Hvad kan Zalando Lounge tilbyde dig

Vores fordele

Førende mærker til dig

Mere end 2500 mærker bringer dig nye fund hver eneste dag

The North Face på udsalg hos Zalando Lounge

Hos Zalando Lounge elsker vi glade kunder, og med vores lounge-tiltag er vi sikre på, at vi får endnu flere af dem. I de forskellige outlets hos Zalando Lounge kan du gå på sale døgnet rundt. I The North Face outlet vil du hele tiden kunne støde på utrolige tilbud fra det verdenskendte mærke, og du kan være heldig at finde både vandreudstyr, bukser, trøjer, sko med mere, så du kan forny dit udstyr og din garderobe til helt umulige priser.

Husk, at et sale som regel kun varer nogle få dage, og at tingene sælges efter først-til-mølle-princippet. Ser du dine yndlingsvandrestøvler i den rigtige størrelse, skal du derfor ikke vente for længe med at beslutte dig, for måske så din søster dem også og kan risikere at købe dem lige for næsen af dig!

The-North-Face-outlet-fashion-zalando-lounge

Gør en god handel online

North Face udstyr er ikke kun til aktive friluftsmennesker, men også til dig, der har brug for et komfortabelt og velsiddende outfit til turen i byen med vennerne, et par behagelige joggingbukser til afslapning i sofaen, et par shorts, når du spiller bold på kajen med vennerne eller en jakke, der holder regn og vind ude og kan bruges både vinter og sommer. Firmaets tøj passer til alle situationer, og da det samtidig er utrolig behageligt at have på, vil du aldrig komme til at fortryde, når du handler firmaets produkter hos Zalando Lounge.

Udvalget er stort, og vi lover dig, at du ofte vil kunne finde helt ekstraordinære tilbud, når bare du holder øje med Zalando Lounge! Tilmeld dig eventuelt vores nyhedsbrev, så er du sikker på, at du er en af de første, der får besked, når der er nye varer på hylderne.

The North Face er udendørstøj af høj kvalitet

Tag på sale i North Face outlet, og få en masse for pengene! Hvad enten du leder efter en smart T-shirt, et par gode vandrestøvler eller udstyr til din næste rejse, er det en god idé at kigge indenfor i outlet hos Zalando Lounge. Er du heldig, finder du måske det perfekte udstyr, en jakke eller dine længe ønskede bukser til utrolige priser på sale lige her. Varerne skiftes hurtigt, og derfor er det en god idé hele tiden at have et vågent øje på de varer, der lægges op.

the-north-face-outlet-fashion

The North Face og miljøet

Hos North Face går man op i både miljø og klimaforandringer. Igennem firmaets Clothes the Loop-program kan forbrugere i visse lande aflevere brugt tøj og fodtøj (uanset mærke) i bestemte forretninger. Tøjet sendes til genbrugscentre, hvor der genbruges og genanvendes samt fremstilles nyt tøj. Clothes the Loop hjælper derfor med at reducere miljøbelastningen og alt overskud fra Clothes the Loop går til velgørenhedsorganisationer i de enkelte lande.

Det er altid rart at finde ud af, at det firma, hvis ting man elsker, gør noget for miljøet, så man trygt kan købe deres produkter. Det er du sikret, når du køber The North Face produkter, der arbejdes nemlig også for at reducere CO2-aftrykket i produktionen og firmaet CO2-kompenserer ved at plante skov sammen med organisationen Go Zero. Blandt andet dette er vi hos Zalando Lounge også tilfredse med, og vi elsker at kunne præsentere dig for masser af The North Face-produkter i vores outlet.

Elsker du North Face-produkter, vil du elske Zalando Lounge

Den billigste måde at få fat i dine yndlingsting fra North Face er ved at tilmelde dig Zalando Lounge, og tilmelder du dig nu, vil du allerede senere i dag få adgang til de mange tilbud. Husk, at du både kan handle via appen og online. Og så snart du har bestilt, lover vi, at vi sender dine varer til dig, så hurtigt det kan lade sig gøre; og der er naturligvis - som altid hos Zalando Lounge - fuld returret på de varer, du ikke får brug for.

🔸 🔸 🔸

Dine favoritter: shop efter mærke

🔸 🔸 🔸