Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Osprey på udsalg

Sig ja til eventyret med Osprey! Dette amerikanske brand er ægte outdoor-eksperter, og med mere end 45 års erfaring får du gear, der holder til de helt store natur-udfordringer. Shop deres verdenskendte rygsække og tilbehør lige her.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Osprey rygsække – når verden venter på dig

Vores medlemmer skal bruge deres penge på eventyr og ikke på gear. Derfor har vi sørget for et kæmpe udvalg af Osprey rygsække og tilbehør med stor rabat. Shop populære sling bag og vandretasker til stærkt nedsatte priser, når du melder dig ind hos Lounge by Zalando. Det er selvfølgelig super nemt og helt gratis at blive medlem.

osprey_outlet_1_CM

Shop Osprey sling bags og rygsække til en skarp pris

Sling bags fra Osprey er perfekte til dig, som siger ja til livet. Denne kompakte rygsæk er lige til at smide over skulderen og har plads til alt det essentielle. Ligegyldigt hvor din dag tager dig hen, vil du elske Osprey daylite-taskerne. De er lavet i lette og vandafvisende materialer og kommer i et væld af lækre farver. Med åndbart og blødt mesh på indersiden af skulderstroppen kan du komfortabelt bevæge dig gennem dagen, selv når din sling bag er fyldt. 

Som medlem af Lounge by Zalando kan du shoppe denne populære taske til en skarp pris. Den er perfekt til både hverdag og dagsture i det grønne. Hav styr på det vigtigste med de smarte yderlommer og hold overblikket over dine ting med taskens rummelige inddelinger.

osprey_outlet_2_CM

Forkæl dig selv med innovative Osprey-tasker på tilbud

Ospreys tasker og rygsække er designet med dig i fokus. Lad dig ikke snyde af taskernes stilrene design og enkle silhuetter, de er nemlig spækket med innovative teknologier og åndbare materialer. I vores Osprey outlet hos Lounge by Zalando kan du spare masser af penge på rygsække til vandring, sport og hverdag, og de er alle skabt til at øge din komfort og bevægelsesfrihed. 

Brandet er især kendt for deres teknologiske bæresystemer, som hjælper med at fordele vægten komfortabelt på din ryg. Du finder også tasker med reflekterende detaljer og specielle features som fæstningssystemer til vandrestave eller lamper. Hvis du skal på den lange vandretur, bør du gå efter de store og lette modeller med vandafvisende yderlag. Er det i stedet hverdagstasken, du er på jagt efter, vil du elske de stilrene medium størrelse tasker med smarte ruminddelinger og inderlommer med plads til vandflasker, nøgler og pung.

Start rabat-eventyret hos Lounge by Zalando

Vi har noget til dig og til en god pris, selvfølgelig. Hvad end du elsker højintensitetssport, er en fashionista, som elsker at opdatere garderoben, eller du brænder for det gode tilbud, har vi noget for dig. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du spare op til 75% sammenlignet med vejledende salgspris på produkter fra mere end 2.500 brands og designere. Det er gratis at melde dig ind, alt du behøver er din mail og et password. 

Du modtager vores eksklusive deals direkte i din indbakke eller gennem Lounge by Zalando-appen. Her kan du få notifikationer, når vores deals går live og blive en af de første til at få fingrene i vores eksklusive deals.