Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Clarks på udsalg

Clarks. Skab dit eget stilfulde look med Clarks' ikoniske sko og støvler. Fra klassiske læderstøvler til moderne sneakers - find din perfekte pasform og gå stilfuldt ind i fremtiden. Opdag nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Kæmpe Clarks-outlet hos Lounge by Zalando

Lounge by Zalando er modeklubben, hvor store besparelser og lækker fashion mødes. Hos os kan du altid finde store besparelser på velkendte brands! Når du melder dig ind i vores klub, kan du blandt andet shoppe ultralækre støvler fra Clarks til skarpe priser. Fra vintersko til sommerfestens statement-stiletter, kan du finde flere af deres mest populære modeller til en rigtig god pris.

clarks_outlet_2_CM

Alsidige sko til den stilbevidste trendsetter

Clarks' sko, sandaler, støvler og pumps er designet til at være skohyldens mest populære item. Deres fodtøj er nemlig ligeså smukt, som det er komfortabelt. Hos Lounge by Zalando har vi samlet et bredt udvalg af Clarks alsidige sko, så du ikke behøver gå på kompromis med budgettet, når du har brug for sæsonens nye sko.

Clarks sko har stået for kvalitet i mere end 150 år. Brandet står for kvalitet og håndværk, hvilket er tydeligt i deres nøje udvalgte materialer og ergonomiske indersåle. Tro mod deres begyndelse er Clarks sandaler og støvler altid skabt med øje for de små og afgørende detaljer. De er altid på forkant med sko-moden uden at miste sansen for kvalitet og komfort. 

Vær klar til vintersæsonen med støvler fra Clarks

Lounge by Zalando har et stort og skiftende udvalg af sæsonens sko og støvler fra Clarks. Giv dine fødder lidt ekstra forkælelse til vinter med deres underskønne læder- eller ruskindsstøvler. Skoene kommer i flere forskellige designs, så du kan vælge det par, der bedst matcher årstidens foretrukne farver.

clarks_outlet_3_CM

Shop Clarks Wallabees hos Lounge by Zalando

Clarks Wallebees er brandets mest ikoniske sko. Denne simple og stilrene sko er efterhånden blevet et sko-ikon, og nu kan du shoppe tidløse og evigt moderne versioner med store besparelser. Vi fornyer hele tiden vores udvalg, og som medlem hos os er du en af de første, der modtager nyheden, når vi igangsætter tilbud på Clarks' klassiske Clarks Wallabee-model. Skoene bliver konstant re-lanceret i nye farver og prints, men de er altid tro mod deres originale, afrundede silhuet og sublime komfort.

Vær klar til sommerens fester med Clarks pumps og stiletter

Der er intet, der binder et outfit sammen, som de helt perfekte stiletter. De kan både sætte prikken over i’et på festens outfit samt dresse dit hverdagslook op og give dig en god holdning. Når du vælger at hoppe i Clarks pumps og stiletter, behøver du ikke vælge, om du skal danse eller have høje hæle på. Skoene er designet med komfortable og bløde indersåle, der giver dine fødder velfortjent støtte, når du vil danse natten lang.

Lounge by Zalando forkæler sine medlemmer

Det er nemt og hurtigt at blive medlem hos os. Du opretter din profil med din e-mail og en, to, tre, bliver du budt velkommen i en modeverden spækket med store besparelser og skønne mode-fund. Som medlem bliver du en af de første, som modtager besked om vores kommende udsalg på brands som populære Clarks. Vores medlemmer er altid først i køen og sparer op til 75% sammenlignet med vejledende udsalgspris