Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Ray-Ban på udsalg

Ray-Ban solbriller er tidløse ikoner på gadebilledet. Uanset om det er Aviator, Wayfarer, Erika eller Club Master, så udstråler disse designersolbriller cool og stilfuldt design med mørke glas. Grib chancen og køb cool designersolbriller på udsalg.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

RAY BAN UDSALG HOS LOUNGE BY ZALANDO

Få nye tilbud på Ray Ban solbriller hver dag, og spar op til 75%* hos Lounge by Zalando. Tilmeld dig helt gratis, og så kan du gå på udsalg online og finde netop det par moderigtige solbriller, som matcher din personlige stil.

rayban_outlet_2_CM

RAY BAN - STORT UDVALG AF TIDLØSE KLASSIKKERE I OUTLET

Solbrille-modeller i dette mærke er for længst blevet tidløse klassikere, som man ser overalt i gadebilledet år efter år. Kvinder og mænd går med disse designersolbriller, som findes i mange modeller som f.eks. Aviator, Wayfarer, Erika og Club Master. Brandet er kendetegnet ved sit cool og stilfulde design og mørke glas. Den første model, der kom på markedet, var Aviator, og den blev oprindeligt udviklet til piloter for at skåne deres øjne mod det skarpe lys.

Ray Ban Wayfarer-modellen blev hot mode efter at Hollywood-stjernen Audrey Hepburn havde et par på i filmen ”Breakfast at Tiffany’s”. Siden er Ray Ban blevet kult blandt stjerner og fashionistas, fordi det stilfulde design matcher alle typer af påklædning fra fest og fritid til business. Vil du også gerne ligne en filmstjerne gemt bag et par cool og tidløse solbriller, der matcher nutidens tøjstil? Så besøg outlet og vælg netop de solbriller, der matcher din stil. Solbriller er et must-have om sommeren, når du skal ud og nyde livet på caféerne, på stranden, eller når du går til fest. Selv om vinteren er solbriller et smart tilbehør til din påklædning, når du fx er på skiferie og skal på after-ski.

RB-logoet er nemt at genkende, og man finder det både på brilleglasset og på brillestangen. Så man er aldrig i tvivl, når man ser denne solbrille. Uanset hvilken model du vælger, så har solbrillen en god pasform, og den giver optimal beskyttelse mod UV-stråler, samtidig med at du har et godt udsyn. Solbrillemodellerne fås i sorte, brune, røde og gule nuancer. Vil du gerne have moderigtigt livsstilstilbehør til din påklædning, så kan du med fordel købe et par designersolbrilller, som du kan bære på næsen eller skubbe op i håret, så det bliver holdt på plads.

VÆLG DIN FAVORIT-SOLBRILLE I ONLINE OUTLET

Er du på jagt efter solbriller af høj kvalitet til lave priser, så gå på opdagelse i det store udvalg, som du finder hos Lounge by Zalando. Takket været vores tidsbegrænsede kampagnetilbud og nedsatte priser i outlet kan du spare op til 75%* på køb af designersolbriller, tøj og sko. Der er mange, som benytter sig af denne favorable mulighed, og du kan tilmelde dig gratis allerede i dag – helt uden forpligtelser.

rayban_outlet_3_CM

Aviator

Vil du gerne se cool ud, som Tom Cruise i filmen Top Gun, så skal du vælge Ray Ban Aviator-modellen, som var den første, der kom på markedet. Aviator-brillen er et smart tilbehør, som du kan have på, uanset om du er på vej til forretningsmøde, holder fri eller skal til fest. Den matcher alt fra jakkesæt til shorts og T-shirts, som Lounge by Zalando også kan tilbyde et stort udvalg af online.

Wayfarer

Wayfarer er en ikonisk solbrille, som kendte filmstjerner og musikere som Audrey Hepburn, Bob Dylan og Max Brothers har flashet offentligt. Den har et mindre kantet design end Aviator-modellen, og den er populær i Skandinavien. Wayfarer er således det perfekte tilbehør til en smuk sommerkjole, en nederdel med en feminin top, eller et par chinos og en cool T-shirt.

Erika

Kvinder, der foretrækker en solbrille med et mere feminint og retro design, kan vælge Erika-modellen, hvor brilleglassene desuden er oversize og brillestængerne er tyndere end på de andre modeller. Sæt Erika-solbrillen sammen med en kjole eller nederdel, som du kan have på, når du skal på job eller i fritiden, når stilen skal være mere afslappet. Gennemgå selv sortimentet for at finde Erika solbriller i netop den farve, som du ønsker dig.

Clubmaster

Vil du gerne signalere, at du er den intellektuelle type, så kan du finde Club Master modellen i vores online outlet, som er inspireret af brillemoden i 50’erne. Brilletstellet er markeret og brillestængerne er tynde. Round-modellen forbindes med hippie-tiden, og det mest kendte stilikon, der har gået med Round-brillen, er John Lennon. Du kan selv få hippie-looket ved at købe et par Round solbriller hos Lounge by Zalando.

GRIB CHANCEN OG KØB COOL DESIGNERSOLBRILLER PÅ UDSALG

Vælg en solbrille, der aldrig går af mode. Du kan have glæde af den i mange år. Måske vælger du ligefrem at købe en lille samling af solbriller, så du har noget at skifte imellem. Vil du gerne spare penge, så grib chancen og køb dem på udsalg hos Lounge by Zalando. Hold øje med de tidsbegrænsede kampagnetilbud, som kører løbende, så du ikke går glip af chancen for at købe designersolbriller til den billigste pris og dermed får det maksimale ud af at handle hos Lounge by Zalando.

Vil du gerne vide, hvornår der er udsalg på designersolbriller og designertøj, men har du ikke selv tid til at tjekke det på nettet, så kan du med fordel tilmelde dig Lounge by Zalando, for så for du besked om alle de herlige tilbud. Du kan altid tjekke sortimentet online, når det passer ind i din døgnrytme, og dermed kan du altid få chancen for at købe cool solbriller og lækkert tøj til nedsatte priser.