Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Tøj på udsalg

Tøj - Dit personlige stilunivers. Fantastiske stilarter. Trendy designs. Skab dit ultimative look med vores imponerende udvalg af tøj. Vores sortiment omfatter stilfulde kjoler, komfortable jeans og meget mere. Udforsk i dag og find din perfekte stil.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

BILLIGE TØJ HOS LOUNGE BY ZALANDO

Melder du dig ind hos Lounge by Zalando, får du direkte adgang til tøj til hele familien med næsten uhørte rabatter. Lounge by Zalando sælger alverdens brands i deres egne outlets, og du kan shoppe rundt mellem de forskellige mærker og købe tøj og andre varer med store rabatter.

Hvad enten det er ferietøj, arbejdstøj eller fritidstøj, du er på udkig efter, finder du det ofte på online sale hos Lounge by Zalando. Både børn, unge og voksne kan blive passende klædt på, og du kan handle til alle og betale for alle indkøb på én gang ved udtjekning, hvorefter vi sørger for, at alle varer bliver sendt til dig så hurtigt som muligt.

women_outlet_2_CM

FORNY GARDEROBEN I VORES ONLINE SALE

Trænger I alle til at få opdateret Levi's-garderoben, skal du have fat i et nyt jakkesæt, en festkjole, noget varmt vintertøj, eller er det ungernes garderobe, der skal udskiftes? Du finder det hele og meget mere, når du tager på shoppingtur hjemme fra sofahjørnet via Lounge by Zalando appen eller på hjemmesiden. Rent faktisk kan du handle når som helst og hvor som helst, for 'butikken' er åben døgnet rundt! Og hvis priserne så samtidig er helt perfekte, er det da bare med at komme afsted på shoppingtur.

Skal du have vintergarderoben fornyet venter jakker, frakker og lækre sweatre på dig. Sommer- eller rejsegarderoben kan du fylde op med solbriller, badetøj og søde sommerkjoler, og skal I til fest, kan du finde både festkjoler, jakkesæt og søde outfits til de små med store rabatter i de forskellige designeroutlets hos Lounge by Zalando. Du kan få op til over 75%* rabat på visse varer, og du kan handle både når du står i kø i supermarkedet, mens risene koger færdig, eller når du prøver at få junior til at falde i søvn.

MON IKKE DIN YNDLINGSDESIGNER HAR ET OUTLET HOS LOUNGE BY ZALANDO?

Hos Lounge by Zalando har alverdens designere og brands fundet et sted, hvor kunderne strømmer til, og hvor de kan sælge tøj og andre varer til deres yndlingskunder under ordnede forhold i deres helt eget outlet. Fordelen for dig er, at du ikke skal hoppe rundt mellem forskellige hjemmesider eller gå fra butik til butik i byen, for Lounge by Zalando har samlet alle varer og alle mærker under et og samme tag.

men_outlet_2_CM

Det er alsidigheden og det store udbud, der gør en shoppingtur hos Lounge by Zalando til noget helt særligt. Måske holder dit yndlingsbrand et unikt sale, og måske er du heldig at finde designertasken til en uhørt lav pris. Der er helt sikkert noget at komme efter, og hvad enten du søger gult, hvidt, sort eller pink, kan du finde det med et enkelt klik.

Sportstøj af god kvalitet er ikke altid nemt at finde til overkommelige priser, men der er en god chance for at finde et unikt tilbud hos Lounge by Zalando. Det er selvfølgelig ikke stil, der er afgørende for din daglige træning, men stil er alligevel ikke helt ligegyldigt, hvad enten du er en ivrig løber, elsker din træning i fitnesscentret eller går til yoga eller fodbold.

NYD GODT AF DE MANGE UDSALGSTILBUD SÅ SNART DU HAR MELDT DIG IND

Det er enkelt og uproblematisk at tilmelde dig Lounge by Zalando kundeklubben. Vi skal blot have nogle enkle informationer fra dig og kort tid efter, du har indsendt indmeldelsesformularen, får du adgang til et hav af tilbud. Du kan handle via hjemmesiden eller downloade vores app.

Vil du gerne have alle nyhederne i din indbakke tilmelder du dig blot vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage besked om nuværende og kommende sales, spændende nyheder og lejlighedsvis endda også yderligere rabatkoder og anden information, vi mener, du har brug for.