Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Sandaler på udsalg

Gør dig klar til sommeren med vores udvalg af trendy sandaler. Find stile, der passer perfekt til din stil og komfort. Opdag det bedste udvalg i dag og shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Smukke sandaler til ferie, fest og fridag

Sandaler er perfekte til de fleste begivenheder. De kommer i en bred vifte af designs og modeller, fra høje til flade hæle og fra blødt læder til ruskind og kunstfibre. Find dit perfekte match hos Lounge by Zalando. Som medlem hos os, kan du spare op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris på et bredt udvalg af lækre sommer sandaler.

sandals_outlet_2_CM

Find garderobens nye yndlingssandaler hos Lounge by Zalando

Når sommersolen titter frem fra skyerne og temperaturerne begynder at stige, betyder det typisk sommerfester og masser af udendørs begivenheder. Om du skal til fest med familien i baghaven, spendere hele dagen i naturen med dine venner, eller finde de perfekte sandaler til sommerens bryllupper, så finder du masser af valgmuligheder hos os. Hos Lounge by Zalando har vi løbende sandaler udsalg fra velkendte designere. Alt sammen til skarpe priser. Måske, kan du nikke genkendende til, at man simpelthen ikke kan få for mange sko. Du behøver heller ikke kun vælge et par. Men, det er dog smart at have gjort sig nogle overvejelser, inden du vælger hvilke sommersandaler, der skal pryde dine fødder. Så er der nemlig større sandsynlighed for, at du har en garderobe der er forberede på alle lejligheder. Hvis du leder efter det perfekte par all-round sandaler tilbud, bør du tage udgangspunkt i dine behov. Det er også smart at tænke over hvilke farver, der går godt med det meste i dit tøjskab.

sandals_outlet_3_CM

Den perfekte kombination af komfort og eksklusivitet

Flade sommersandaler er et sikkert og alsidigt valg. Hvis du er i tvivl om hvilken model du skal gå efter, så er den flade sandal et godt valg. Disse modeller klæder nemlig de fleste, og passer til langt de fleste anledninger. Flade sandaler er rigtig gode til den lange arbejdsdag, hvor du skal have fødderne i sko i mange timer. Du får samtidigt masser af luft til dine fødder. Hos Lounge by Zalando finder du løbende masser af flade sandaler tilbud. Vores udvalg varierer fra de mere casual modeller til de festlige med farver og iøjnefaldende detaljer. De flade sandaler er derfor et must-have, da de kan bruges til både hverdag, fest og formelle begivenheder. Gå gerne efter klassiske farver og materialer som brunt eller sort læder, for en sko der matcher det meste. Hvis den skal have hele armen, kan du selvfølgeligt også vælge sandaler med stilet- eller kilehæl.

Masser af sandaler på udsalg hos Lounge by Zalando

Som medlem hos Lounge by Zalando, vil du som en af de første modtage information om vores nyeste og bedste daglige tilbud. Hos os, betaler det sig at være hurtig. Vores skarpe udsalg er oppe i kort tid, hvorfor det er smart at være først i køen. Spar op til 75%* på både danske og internationale brands i dag. Er du allerede medlem af Zalando, kan du bruge samme login som du plejer. Hvis du er ny, kan du på få klik oprette dig, og træde ind i en online-verden af mode fra 2500 top brands til skarpe priser.