Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

VERO MODA på udsalg

Vero Moda - stilfuldt tøj til moderne kvinder. Udforsk vores trendy kollektioner, der omfatter alt fra chic kjoler til stilfulde accessories. Find din unikke stil i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Vero Moda til stærkt reducerede priser hos Lounge by Zalando

Find Vero Moda til stærkt reducerede outlet priser hos Lounge by Zalando, så du kan klæde dig som en trendy og stilbevidst kvinde i smart modetøj til enhver anledning.

Fyld garderoben med smart tøj fra online udsalg

Mange modebevidste kvinder kan lide at gå i Vero Moda tøj, fordi udvalget er stort, og det følger tidens trend. I de mange kollektioner finder man alt fra smukke, luftige sommerkjoler til smarte og elegante festkjoler, stilfulde toppe, stramt- eller løstsiddende bukser, fine nederdele, flot badetøj og varmt overtøj. Her kan man altid finde smart og lækkert tøj til basisgarderoben samt festtøj og fritidstøj til alle livets øjeblikke.

vero_moda_outlet_2_CM

Du finder ofte modetøj på udsalg online, og hos Lounge by Zalando kan du købe det til reducerede priser. Gå på opdagelse i udvalget af tøj til favorable priser. Hold også øje med de forskellige kampagner, som kører i tidsbegrænsede perioder for at sikre dig billigt tøj i perioder med udsalg. Vi forstår godt, at du gerne vil klæde dig moderigtigt, og hvorfor ikke købe tøjet til skarpe priser her. Find blot dine favoritter og bestil dem med det samme, så har du dine varer i løbet af et par dage.

Trendy kollektioner til modebevidste kvinder

Vero Modas kollektioner byder på mange muligheder for at sammensætte tøjet alt efter, hvad det skal bruges til. Du finder fx sweatshirts til den afslappede stil eller en bomberjakke til den urbane stil, når du skal mødes med vennerne, og du finder feminint tøj som bukser, blazere og nederdele til hverdagsbrug på jobbet, når du gerne vil se smart ud. Du kan iføre dig en af de mange feminine og ekstravagante kjoler, du finder i udvalget online, når du skal ud og feste eller til en familiebegivenhed.

Tøjet kan mikses, så du både følger tidens modetrends, og samtidig kan du skabe din egen personlige stil. Du kan tilføre dit outfit et ekstra pift ved at tilføje accessoires som bælter, der fremhæver din talje, elegante eller farvestrålende håndtasker og smarte sko eller ankelstøvler. Vær trendy klædt på til årstiden i flotte frakker eller trenchcoats, når det bliver koldere udenfor. Vælg mellem mange lækre pullovers eller striktrøjer i skønne farver fra vores outlet, som holder dig varm. Når forår og sommer kommer kan du iklæde dig kjoler i flotte mønstre og blomsterdesigns, og du kan springe i bølgerne på stranden i nyt og smart badetøj. Nyd solen i en sommertop med eller uden ærmer, i ensfarvet eller med print og sammensæt den med et par smarte shorts eller en nederdel.

Du kan udskifte din basisgarderobe efter behov med toppe, jeans og cardigans i kvalitetsmaterialer, som holder farve og form. Her får du tøj i minimalistisk stil, som kan anvendes i mange sammenhænge. Se det brede udvalg i outlet af jeans i mange farver og størrelser, eller find en smart cardigan i neutrale eller trendy farver. Du kan være med på moden og føle dig komfortabel og eksklusiv i tøjet hver eneste dag, uden at det behøver at koste mange penge.

vero_moda_outlet_3_CM

Gå ikke glip af prisbesparelser i outlet

Som medlem af Lounge by Zalando får du rabat på op til 75%* på Vero Moda og andre mærker. Du kan registrere dig allerede nu og udnytte de prisfordele, som der er ved at være medlem. Følg med i vores salgskampagner, så du ikke går glip af de stærkt nedsatte priser.

Når du er tilmeldt kan du sidde i ro og mag foran din computer og søge i udvalget af smart, trendy og casual tøj, bestille dine favoritter og få dine varer leveret. Vi ved, at moderne kvinder tit er travle kvinder, så hvorfor ikke bestille modetøj online i outlet eller på online udsalg til nedsatte priser og få det tilsendt få dage efter med posten. Nemmere bliver det ikke. Det er både tidsbesparende og godt for din pengepung.