Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Napapijri på udsalg

Velkommen til Napapijris forunderlige modeverden! Mangler du tøj og tilbehør, der både er stilrent og funktionelt? Napapijri er kendt for deres edgy designs høje kvalitet designet til at modstå selv de mest barske vejrforhold.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Store rabatter og deals på Napapijri 

Når du melder dig ind hos Lounge by Zalando, får du adgang til vores eksklusive Napapijri outlet samt mere end 2.500 andre velkendte brands og designere. Det er helt gratis at blive medlem, og det tager ingen tid at melde dig ind. Med gratis retur kan du trygt lege med tidens fedeste trends og tendenser. What’s not to love?

Napapijri outlet 1 CM

Stilfulde Napapijri jakker på udsalg

Fra Mont Blanc til hele verden med fokus på kant og funktionalitet. Brandet blev grundlagt for foden af Mont Blanc med et ønske om at skabe tøj, der kombinerer inspiration fra outdoortøjets funktionalitet med den rå edge kendt fra street wear og urban fashion. Man må sige, at de har fået stor succes. Især Napapijri jakker er populære verden over. Uanset om du er på vej til fjeldene eller bare på udkig efter en jakke til hverdagsbrug, der er lige dele stilren og funktionel, har de en model til dig.

Du kan toppræstere i disse performance-orienterede jakker. Jakkerne er kendt for deres enestående kvalitet og karakteristiske design. I vores Napapijri online outlet kan du forkæle dig selv med deres vindtætte og vandafvisende jakker, der kan bruges på både skibakken og på gåturen i vintermånederne. De åndbare materialer sikrer, at du forbliver komfortabel selv under intensiv bevægelse. Det er den enestående kombination af åndbar bomuld, vandtæt nylon, smarte mesh-paneler og forstærkede sømme, der giver jakkerne deres overlegne performance.

Napapijri outlet 2 CM

Eksklusive deals på Napapijri vinterjakker og fleecetrøjer

En fryd for øjet med den helt rigtige kant. Napapijri vinterjakker kommer med ekstra isolering, som sikrer, at kulden ikke trænger sig på. Det smarte lommedesign fanger kroppens varme men lader fugten trænge igennem, så du forbliver både varm og tør. Det er ikke bare deres høje performance, som gør jakkerne så populære. Det er deres helt fantastiske sans for farver og prints. Brandet designer fleecetrøjer og jakker med en urban kant og en underskøn farvepallette, der byder på alt fra iøjnefaldende gule og orange modeller til de dybblå og sorte klassikere.

Omhyggeligt udvalgt fleece lader dig gøre, som du vil. Napapijri fleecetrøjer er skabt med omhyggeligt udvalgte materialer, der sikrer en blød og varm oplevelse. Ved at kombinere bløde og isolerende tekstiler får du både bevægelsesfrihed og komfort. Fleecetrøjerne kan nemt bruges på dage med omskifteligt vejr eller som et lunt mellemlag i ski- og vandresættet. 

Så hvis du er på jagt efter en jakke, der kombinerer klassisk elegance med en moderne silhuet, er Napapijri anorakkerne helt sikkert noget for dig! Shop anorakker til både skiløb og hverdag, som er produceret med luksuriøse og slidstærke materialer. 

Meld dig ind hos Lounge by Zalando i dag

Vi elsker at forkæle vores medlemmer med eksklusive deals, og vi vil så gerne have dig med! Når du melder dig ind, kan du spare op til 75 % sammenlignet med den vejledende salgspris på mode, fodtøj og interiør fra mere end 2.500 designere og brands. 

Det er helt gratis og uforpligtende at blive medlem, og vil du have første parket til vores nyeste deals, kan du downloade Lounge by Zalando-appen.