Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Birkenstock på udsalg

Birkenstock - skabt til komfort og stil. Gå sommeren i møde med Birkenstock-sandaler, der kombinerer enestående komfort med moderne design. Opdag vores brede udvalg og find din perfekte pasform.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

SHOP SKO OG SANDALER FRA BIRKENSTOCK PÅ TILBUD

Synes du, at du har nok Birkenstocksandaler i skabet, og føler du ikke, at din økonomi tillader, at du køber endnu et par? Det er her Birkenstocks outlet hos Lounge by Zalando kommer ind i billedet. Det er nemlig her, du kan finde dine absolutte yndlingssandaler til den allerbedste pris online. Hvad enten du drømmer om et par lækre, grønne Arizona, et par kulørte badesandaler, et par lune Boston hjemmesko eller et par sandaler med hælrem, kan du være heldig at falde over netop det, du ønsker dig allermest, i Birkenstock outlettet

birkenstock_outlet_2_CM

TAG LOUNGE BY ZALANDO MED PÅ FARTEN

Hos Lounge by Zalando finder du altid masser af gode tilbud. De par sko eller det outfit, du har drømt om, kommer måske på sale i vores outlet – og når det gør det, er det bare med at slå til. Du kan melde dig ind i Zalandos Lounge online eller via vores app, og når du er logget ind, kan du gå i gang med at søge efter både tøj, sko og accessories. Du kan bruge vores online outlet både nat og dag, og du kan endda shoppe, mens du er på farten.

Når du alligevel skal du på din daglige bustur, med S-toget for at møde vennerne eller hjem til familien, kan du tage din telefon frem, åbne appen og lede efter dagens sale. Varerne ligger ofte kun i kort tid i vores outlet, så det gælder om at slå hurtigt til, når du ser et uimodståeligt tilbud.

TÆNKER DU PÅ MILJØET? DET GØR BIRKENSTOCK!

Hos Birkenstock arbejdes der konstant på at forbedre fremstillingsprocesserne. Og her tænkes der både på produkter, emballage og logistik. Når firmaet tænker bæredygtighed, tænker de også holdbarhed, og du kan være sikker på, at et par Birkenstocksandaler eller -sko holder meget længere end en enkelt sæson. Dine Birkenstock er desuden fremstillet hovedsageligt af naturlige råmaterialer fra bæredygtige kilder såsom kork, hør, jute, læder, naturlatex, vegansk mikrofiber, filt samt kobber og messing.

KØB DINE YNDLINGSSANDALER ONLINE

Det kork, der bruges i sålen, er et naturprodukt, der vokser ud igen – korkegens korklag gendannes nemlig, og derfor kan kork udvindes igen og igen fra samme træ. Det samme gælder for den jute, der bruges ved fremstilling af skoenes fodsenge. Ved fremstillingen af fodsengene bruges desuden naturlatexmælk som det naturlige bindemiddel. Naturlatex udvindes af harpiksen fra kautsjuktræet, og dermed kan skoene bindes sammen uden anvendelse af skadelige stoffer som opløsningsmidler og CFC-gasser. Foruden ovennævnte anvendes det syntetiske materiale Birko-Flor® i produktionen. Sidst, men ikke mindst, bruges der tykt narvlæder, der er et af de mest slidstærke naturmaterialer, til dit Birkenstockfodtøj. Så hvad enten du finder et par moderne Mayari, et par smarte Gizeh tåsandaler eller et par Bilbao hjemmesko i vores outlet, kan du være sikker på, at de er fremstillet af naturvenlige materialer – og er yderst holdbare.

birkenstock_outlet_3_CM

HAR DU MON PRØVET BIRKENSTOCK?

Har du aldrig før ejet et par af disse ikoniske sandaler eller sko, er det på tide, du prøver dem! Dine fødder vil takke dig, og du kommer til at føle dig særdeles godt tilpas i dit nye fodtøj – det tør vi godt love dig på forhånd! Velværet skyldes både materialerne, men især sandalernes originale fodseng, der er en anatomisk formet indvendige sål med støtteelementer. Fodsengen er fremstillet med inspiration fra en fods naturlige trædespor i sand, og derfor kan man holde til at have sit Birkenstockfodtøj på i mange timer uden at få ondt i fødderne. Den naturlige form fremmer desuden både kroppens og føddernes sundhed og velvære.

SALE HOS LOUNGE BY ZALANDO ER GULD VÆRD

Hos Lounge by Zalando har du altid mulighed for at gøre en god handel, og hvad enten du har et stramt budget eller penge nok til tøj og sko, er det de færreste, der ikke gerne vil købe de bedste ting til de billigste priser, og derfor har vi skabt Lounge by Zalando.

Der er alle mulige gode grunde til at tage på sale Birkenstock outlettet hos Lounge by Zalando. De lækre og sunde sandaler og sko fra det ikoniske firma har været en klassiker i årevis. Men klassikere behøver ikke at koste en formue, og det, at de er på tilbud, gør jo ikke skoene ringere –  den gode pris gør det bare muligt at få flere par lækre sko til samlingen