Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Bloomingville på udsalg

Bliv inspireret af Bloomingvilles stilfulde kollektioner. Skab dit drømmehjem med vores trendy og stilfulde kollektion. Fra moderne møbler til unikke dekorationer - vi har alt, hvad du har brug for. Opdag nu og gør dit hjem til et modeikon. Shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Spar penge på lækkert boligdesign fra Bloomingville

Meld dig ind hos Lounge by Zalando og få adgang til eksklusive tilbud på interiør og brugskunst fra danske Bloomingvilles æstetiske boligindretningsunivers. Trænger hjemmet til en opgradering? Mangler du den perfekte housewarminggave til vennerne? Så er Bloomingvilles fængende kollektioner svaret.

bloomingville_outlet_2_CM

Dekorér hjemmet i skandinavisk stil

Hvis dit hjem er dekoreret med en forkærlighed for rene linjer, rå materialer og afdæmpede farver, vil det med sikkerhed komplimenteres af Bloomingvilles designs. Hos Lounge by Zalando finder du et bredt udvalg af deres mest populære designs, der alle er skabt med bløde former og jordnære farver. Giv hverdagen et pift af luksus med deres smukke service, som gør ethvert måltid til en fryd at servere.

Skønne materialer for et personligt præg

Når du vælger at tilføje Bloomingville til dit hjem, inviterer du hyggen indenfor. De afdæmpede farver og simple silhuetter er nemme at matche med boligens øvrige genstande og giver samtidigt hjemmet et personligt touch. Hvad end du er til det minimalitiske, klassisk vintage, eller du elsker at eksperimentere med forskellige designstile, kan du nemt finde inspiration i de nyskabende kollektioner.

Shop interiør og brugskunst fra til skarpe priser

Læn dig tilbage og nyd et hjem, der passer til netop din personlige stil helt uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller pris. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du nemlig spare masser af penge, når dit hjem skal have en opgradering. Når du vælger møbler, boligprodukter og lamper fra dette elegante brand, får du design i absolut topkvalitet. Der er kræset for alle detaljer, så du kan nyde deres smukke produkter mange år frem.

bloomingville_outlet_3_CM

En verden af boliginteriør

Hos Lounge by Zalando finder du et stort udvalg af boligprodukter fra danske Bloomingville. Uanset om det er gangen, stuen, køkkenet, kontoret eller badeværelset, der skal forkæles, finder du med garanti inspirerende og veldesignet boligtilbehør hos dette danske brand. Skal du have gæster, og vil du give dem en oplevelse i særklasser, kan du servere vin og drinks fra deres smukke kollektioner af drikkeglas. Blomsterne står smukt i mærkets høje vaser, og maden komplimenteres af de matchende servicesæt.

Shop æstetisk og inspirerende boligtilbehør hos Lounge by Zalando

Vi har gjort design i høj kvalitet endnu mere tilgængelig. Vores flash-udsalg byder på skarpe priser på interiør og boligtilbehør fra nogle af de dygtigste designhuse. Praktisk behøver hverken være dyrt eller kedeligt med opbevaring fra Bloomingville. Deres smukke kasser og kurve gør det til en fryd at skabe mere opbevaringsplads i hjemmet. Læn dig tilbage i et velorganiseret hjem, som ikke bryder med budgettet.

Eksklusivt Bloomingville-udsalg hos Lounge by Zalando

Det er nemt, hurtigt og uforpligtende at blive medlem hos os. Meld dig til med din e-mail, læn dig tilbage, og lad dig inspirere af vores skarpe tilbud. Du kan spare op til 75 procent sammenlignet med de vejledende udsalgspriser. Vores medlemmer er de første og eneste, som får information om vores eksklusive tilbud. Men du skal være hurtig, for de er kun online i kort tid.