Lounge by Zalando: online outlet

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(84)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

☀️ Hej, sommertilbuddene starter nu! ☀️

Her på Lounge by Zalando får du fantastiske tilbud på alle dine yndlingsstyles, premium og bolig.

Nyd udsalget: 29.05. - 01.06.

Zalando outlet: alle de brands, du elsker

Lounge by Zalando er et online outlet, der giver dig adgang til førende internationale og lokale mærker med store besparelser, som du ikke finder andre steder. I vores daglige tilbud kan alle finde noget, der passer til deres unikke stil og smag.

Dyk ned i vores eksklusive nedsættelser på førende brands, spar op til 75%* og få leveret hurtigt og sikkert direkte til døren.

unisex_outlet_2_CM

ONLINE OUTLET: DIN MODEDESTINATION

Som abonnent hos Lounge by Zalando modtager du daglige tilbud og tidsbegrænsede udsalg. Du kan melde dig gratis til, og der er ingen købskrav, så du har fri mulighed til at browse de solide tilbud på verdenskendte og lokale brands.

Shopping-outlettet tilbyder førende mærker fra hele verden inden for tøj såvel som eksklusive tilbud på accessories, boligtilbehør, sneakers og sko. Siden 2010 har vi leveret store rabatter med op til -75% af producenternes vejledende salgspriser. Det her er stedet for den kræsne modeelsker – en sikker vej til at opleve de mest elegante og stilfulde tøjkollektioner og udvalg af accessories.

unisex_outlet_3_CM

HOS LOUNGE BY ZALANDO SÆTTER VI DIG I CENTRUM

Fleksibilitet og bekvemmelighed er kernen i vores premium shoppingklub – en pålidelig og troværdig online-markedsplads med en lang række private og eksklusive tilbud.

Som klubmedlem hos Lounge by Zalando får du adgang til et væld af attraktive tilbud, og bliver en del af en shoppingoplevelse, hvor kunden er i centrum. Uden krav om regelmæssige køb eller bestillinger lægger vi vægt på, at du uden stress kan browse blandt alle vores tilbud.

Og det er selve idéen bag vores shoppingklub – talrige muligheder med gode tilbud og dig i centrum.