Vi tilhører Zalando

Oplev Lounge by Zalando

Et online outlet til alle dine behov

Tag del i et mindeværdigt shoppingeventyr! Lounge by Zalando tilbyder fantastiske tilbud på et bredt udvalg af populære internationale og nordiske mærker. Du kan faktisk spare op til 75%*. Præcis som en almindelig outlet, men helt online.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Zalando outlet: Alle dine yndlingsbrands på ét sted

I Zalandos outlet finder du tøj, accessories, sko og boligindretning fra mere end 2.500 brands. Det er helt gratis at blive medlem og få adgang til et foranderligt udvalg med nye tilbud dagligt. Med mere end 100 nye produkter dagligt er der altid noget at se frem til.

Hvordan fungerer et online outlet?

Lounge by Zalando tilbyder en eksklusiv shoppingoplevelse, hvor du kan gå på opdagelse i en verden af stærke rabatter på velkendte brands. Det, som gør vores online outlet til noget helt specielt, er det brede og alsidige udvalg. Vores kampagner skifter dagligt og er derfor kun online i kort tid. Du kan derfor vende tilbage dagligt, hvis du vil have fingrene i nye og spændende tilbud.

Det er helt gratis at blive medlem, og du kan shoppe lige så meget, du har lyst til. Opdag nye kampagner dagligt helt uden forpligtelser.

Hvis du vil være sikker på at få fingrene i dine favorit-fund, skal du være klar til at tilføje dem til kurven. Så er de reserverede i 20 minutter, hvorefter de bliver tilgængelige for andre mode-glade shoppere. Hver gang du tilføjer et nyt item til din kurv, forlænges reservation med yderligere 20 minutter.

unisex_outlet_2_CM

Gør dig klar til det helt store shopping spree! Vores nye tilbud kommer online alle hverdagsmorgener kl. 08.00 og i weekenderne fra kl. 09.00. Men husk du ikke skal vente for længe. Vores lager er nemlig begrænset. Det er intet problem, hvis du ikke finder det, du leder efter i dag. Grib chancen igen i morgen. Måske din nye favorit kommer online der?

Brand-outlets og spændende salgskampagner

Vores sortiment er spækket med internationale, nordiske og lokale brands. Foruden det store udvalg af populære modebrands, byder vi også på spændende tidsbegrænsede tilbud på boligindretning og livsstilsprodukter. Du kan blandt andet finde elektronik, møbler og tilbehør til køkkenet. Hos Lounge by Zalando kan du gå på opdagelse i moderne tøj og accessories, samt en bred vifte af lækkert boligtilbehør. Alle vores kampagner er online i tre til fem dage, så det er bare at slå til.

Eksklusive mærkevare-udsalg

Leder du efter produkter fra et bestemt brand? I vores outlet kan du vælge kun at gå efter produkter fra dine favoritter. Samme mærke kan have flere kampagner i forskellige kategorier som tøj til kvinder, mænd og børn.

Inspirerende tilbud på specifikke produkter

Vores produktkampagner byder på et væld af forskellige brands inden for samme kategori. Du kan shoppe alt fra festkjoler, til mode under 500 kroner, og gaveidéer til hende. Mulighederne er nærmest endeløse, og der er masser af inspiration at hente.

unisex_outlet_3_CM

Sæt din kreativitet fri i vores online outlet

Vores online outlet er fyldt med velkendte brands og spændende nye mærker. Vi har sørget for, at der er noget for enhver smag. Hvis du har en forkærlighed for det minimalistiske look, skal du unde dig selv et medlemskab hos os. Vores udsalg byder på masser af lækre og alsidige valgmuligheder, så du kan shoppe nyt tøj og tilbehør, som sømløst indgår i resten af din garderobe. Lad dig inspirere i vores online outlet og giv dit look et nyt og tidløst twist.

Er du en ægte ”sneakerhead” på jagt efter de nyeste designs til din kollektion? Vores udvalg af sneakers på tilbud er en sand skattekiste, hvor du kan lige præcis de sneaks, du har gået og drømt om. Hos os finder du hele tiden nye og spændende budgetvenlige sko på udsalg til alle anledninger.

Hos os kan du skabe dig et helt nyt look med underskønne designstykker og mærketøj, give sommerlooket et twist med et par nye solbriller, eller investere i tidløse designertasker, som du kan elske i mange år. Vi har gjort det både nemt og sjovt at spare penge på pieces fra dine favoritdesignere.

🔹 🔹 🔹 🔹

Har du endnu ikke tilmeldt dig Lounge by Zalando?

Log på for en verden af fantastiske kampagner. Det tager ingen tid at blive medlem - alt du skal bruge, er din e-mail. Hvis du allerede er kunde hos Zalando, kan du endda benytte samme login og gå direkte på opdagelse i vores online outlet. Når du melder dig ind, kan du vælge at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så er du sikker på, at du får de nyeste tilbud direkte i din indbakke, og aldrig går glip af de bedste deals!

Har du brug for flere informationer om Lounge by Zalando?

For yderligere information og svar på de oftest stillede spørgsmål er vores FAQ-side det bedste sted at starte.