Outlet online: op til 75% rabat på mode, sko og boligvarer

Hvad kan Zalando Lounge tilbyde dig

Vores fordele

Førende mærker til dig

Mere end 2500 mærker bringer dig nye fund hver eneste dag

ZALANDO LOUNGE ONLINE OUTLET

Zalando Lounge er et online outlet, der giver dig adgang til førende internationale og lokale mærker med store besparelser, som du ikke finder andre steder. I vores daglige tilbud kan alle finde noget, der passer til deres unikke stil og smag.

Dyk ned i vores eksklusive nedsættelser på førende brands, spar op til 75% og få leveret hurtigt og sikkert direkte til døren.

Outlet-zalando-lounge-DK

DIN MODEDESTINATION

Som abonnent hos Zalando Lounge modtager du daglige tilbud og tidsbegrænsede udsalg. Du kan melde dig gratis til, og der er ingen købskrav, så du har fri mulighed til at browse de solide tilbud på verdenskendte og lokale brands.

Shopping-outlettet tilbyder førende mærker fra hele verden inden for modetøj såvel som eksklusive tilbud på accessories, boligtilbehør, sportstøj, sneakers og sko. Siden 2010 har vi leveret store rabatter med op til -75% af producenternes vejledende salgspriser. Det her er stedet for den kræsne modeelsker – en sikker vej til at opleve de mest elegante og stilfulde tøjkollektioner og udvalg af accessories.

EKSKLUSIVE DAGLIGE KAMPAGNER

Outlet-grand-sale-zalando-lounge

HOS ZALANDO LOUNGE SÆTTER VI DIG I CENTRUM

Fleksibilitet og bekvemmelighed er kernen i vores premium shoppingklub – en pålidelig og troværdig online-markedsplads med en lang række private og eksklusive tilbud.

Som klubmedlem hos Zalando Lounge får du adgang til et væld af attraktive tilbud, og bliver en del af en shoppingoplevelse, hvor kunden er i centrum. Uden krav om regelmæssige køb eller bestillinger lægger vi vægt på, at du uden stress kan browse blandt alle vores tilbud.

🌟 Og det er selve idéen bag vores shoppingklub – talrige muligheder med gode tilbud og dig i centrum. 🌟

Daglige tilbud på topmærker

🔸

🔸

🔸

🔸

🔸

🔸