Björn Borg outlet

Hvad kan Zalando Lounge tilbyde dig

Vores fordele

Førende mærker til dig

Mere end 2500 mærker bringer dig nye fund hver eneste dag

Find de allerbedste tilbud i Björn Borg outlet

Björn Borg fremstiller tøj og tilbehør til både mænd og kvinder, og det hele startede med de klassiske herreunderbukser – Classic Shorts 3201 – i 1984. I dag er brandet leveringsdygtige i et bredt udvalg af især sportstøj, men det passer jo også perfekt til firmaets navngiver, der er en af verdens største tennisstjerner med en imponerende karriere bag sig.

Hos Zalando Lounge kan du finde ekstremt gode tilbud på tøj, tasker og tilbehør fra det verdenskendte brand. Det eneste, du skal gøre, er at melde dig ind i kundeklubben. Så snart din indmeldelse er registreret, får du adgang til et væld af gode tilbud i alle outlets. Du kan tilgå Zalando Lounge både via hjemmesiden og via vores Zalando Lounge app, som du kan downloade gratis, der hvor du henter dine apps.

Bjorn-borg-outlet-zalando-lounge

Find Björn Borg tøj og accessories på online sale

Der hører meget andet til brandet Björn Borg end de velkendte herreunderbukser: Træningstøj, sneakers, tasker, T-shirts, trøjer, jakker med videre, og har du bare én gang haft noget af det behagelige tøj på, vil du ønske at vende tilbage til det igen og igen. Det sidder nemlig godt, har en perfekt pasform, er behageligt at have på og emmer af god stil og en aktiv livsstil.

Vil du shoppe Björn Borg tøj til utrolige priser? Du har chancen på outlettets sales hos Zalando Lounge. Er det sportstøj, du leder efter, går du ikke galt i byen, hvis du køber det fra Björn Borg. Kig for eksempel efter markedets bedste sports-BH'er, som Seasonal solid Shelby eller Seasonal solid Suki adjustable. Du kan finde lækre tanktoppe, du kan trække ud over eller smarte T-shirts med og uden print og naturligvis leggings og træningsbukser til at fuldende looket.

Björn Borgs unikke underbukser eller panties findes i dag i et kæmpestort udvalg med hensyn til farver, mønstre og faconer. Prøv for eksempel Digital Woodland Sammy, der fås i både ensfarvede og i camouflagemønster, eller hvad med de bæredygtigt fremstillede Solid Mia, der indeholder mindst 50 % bomuld fra leverandører, dedikeret til dyrkning via Better Cotton og investering i Better Cotton Initiative.

Björn Borg og klimaet hænger uløseligt sammen

Hos Björn Borg arbejder man FOR klimaet, og tænker du meget på miljøet, kan du købe produkter, der bærer 'Green B. Tomorrow'-logoet (3 pile der omkranser et blad).Brandet anvender bæredygtigt bomuld, genanvendt polyester (fremstillet af plastfibre), genanvendt polyamid (fremstillet af affald fra havet). Naturprodukter som kaffegrums og rester fra kaffeproduktionen bruges til fremstilling af stof til for eksempel T-shirts sammen med genanvendt PET, og en T-shirt kan rent faktisk fremstilles af tre kopper kaffegrums og fem plastflasker!

Brandet informerer desuden forbrugerne om at vaske ved lave temperaturer for at mindske vand- og elforbrug. Både undertøj og svedigt sportstøj kan vaskes ved 40 grader og alligevel blive rent, da dagens vaskemidler kan nedbryde bakterier selv ved lave temperaturer.

Besøg Björn Borg outlet hos Zalando Lounge

Du kan få informationer om nuværende og kommende sales i Björn Borg outlet ved at tilmelde dig Zalando Lounge nyhedsbrevet. Vi sender nyhedsbreve ud, når et nyt sale starter og informerer samtidig om hvilke gode tilbud, du vil kunne finde på sale i nærmeste fremtid. I Björn Borg outlet kan du tage på udkig efter lækre T-shirts med og uden logo og print, solide joggingbukser, shorts til både sport og fritid, sneakers i et væld af farver, praktiske rygsække til vandreture og hverdagsbrug, sportstasker og skuldertasker, der kan rumme det meste, lækre unisex hoodies og meget meget mere.

Få mere for pengene hos Zalando Lounge

Når du handler online hos Zalando Lounge får du markedets allerbedste tilbud på både tøj, ting og accessories. Varerne sælges efter først-til-mølle-princippet, og når en vare er udsolgt, er det online sale slut for denne gang. Slå derfor til, når du finder den sweat Logo jakke, du har ledt efter, en bæredygtig Michaela Tee eller den der Roxy shoulder bag, du har ønsket dig længe, for måske ser din nabo det samme gode tilbud og vælger at slå til før dig! Du kan handle online i Björn Borg og andre outlets døgnet rundt og kan få dine ønsker opfyldt når og hvor som helst! Handl i appen, når du sidder i bussen, eller tjek Zalando Lounge hjemmesiden, når du alligevel skal have en pause ved PC'en.

Skandinaviske yndlingsbrands

🔸

🔸

🔸

🔸