Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

House Nordic på udsalg

House Nordic er til dig, som elsker et hjem der oser af skandinavisk lethed. Med smukke møbler og interiør i lyse farver og lækkert træ finder du lækkerier til alle hjemmets rum. Skab dit drømmehjem i dag.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Skab dit drømmehjem med House Nordic

Denne danske virksomhed fusionerer tidens trends med klassiske linjer og materialer, så du kan skabe din nordiske drømmeoase. Som medlem af Lounge by Zalando kan du opgradere hjemmet helt uden at gå på kompromis med budgettet. Shop de mest populære møbler og designvarer fra House Nordic til en skarp pris i dag.

housenordic_outlet_2_CM

Køb dit nye House Nordic spisebord med stor rabat

Vores medlemmer får adgang til en verden af skarpe deals på både mode og interiør. Du kan derfor forkæle dit hjem til en skarp pris, når du melder dig ind hos os. Hvad end du lige er flyttet sammen med kæresten, har købt dit drømmehjem eller ønsker at opgradere spisestuens look, så gøres det nemt med House Nordic spiseborde.

Fra borde til de små køkkenkroge til familiens samlingspunkt, House Nordic spiseborde kommer i flere forskellige størrelser, så du kan finde netop det bord, som bedst matcher hjemmets størrelse og behov for spiseplads. Bordene er skabt i højkvalitetsmaterialer, hvor træet ofte har hovedrollen. Med inspiration fra skandinavisk minimalisme og natur, vil bordene med sikkerhed give spisestuen eller køkkenet et harmonisk touch.

housenordic_outlet_3_CM

Komfortable House Nordic lænestole til en skarp pris

House Nordic lænestole giver samme komfort som de klassiske flydere, men har i stedet et luftigt og enkelt design. Stolene har slanke silhuetter og fint udskårne ben, så forkæler ethvert rum. Hvis du mangler en lænestol til læsehjørnet, kan du som medlem hos Lounge by Zalando få mange timers læsehygge med stor rabat.

I vores sortiment finder du nemlig nogle af House Nordics mest populære lænestole til en stærkt reduceret pris. Der er kun sparet på prisen, ikke på komforten. Shop lænestole i jordnære og støvede farver med fine indslag af træ eller børstet stål. Stolene passer perfekt til sofahjørnet, kontoret eller børneværelset, og den høje kvalitet sikrer mange dages stilren komfort. Opdag den skandinaviske livsstils inderste natur til alle hjemmets rum fra det sidste touch på badeværelset til helt store opgradering i spisestuen eller soveværelset. Der er sørget for dig.

Design til skarpe priser med Lounge by Zalando

Drømmer du om at give dit hjem en makeover, eller vil du opdatere garderoben med tidens nyeste trends? Som medlem af Lounge by Zalando får du adgang til et stort udvalg af mode og interiør fra mere end 2500 velkendte designere og brands. Du kan faktisk spare op til 75 % sammenlignet med den vejledende salgspris!

Det er selvfølgelig helt gratis, og det tager ikke mere end 2 minutter at melde dig ind. Du skal bare tilmelde dig med dig mail, og du vil med det samme få eksklusive deals sendt direkte til din indbakke. Hvis du vil shoppe på farten, kan du downloade Lounge by Zalando-appen og have vores nyeste tilbud lige ved fingerspidserne. Fik vi nævnt, at du som medlem også får gratis retur?