Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Tæpper på udsalg

Tæpperne, der vil forvandle dit hjem til et sted fyldt med varme og stil. Udforsk vores brede udvalg af mønstrede, bløde og slidstærke tæpper. Skab dit eget unikke look i dag. Køb nu og tilføj lidt hygge til dit hjem!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Udsalg på tæpper til de stilige og hyggelige hjem

Skab dit drømmehjem med stærke tilbud på tæpper og andre ting til din bolig hos Lounge by Zalando. I vores online outlet har du mulighed for at shoppe alverdens styles, som gør det let at indrette et hjem, der er lige så stiligt som din garderobe. Bliv medlem og find rabatter på op til 75% i forhold til den vejledende udsalgspris.

rugs_outlet_2_CM

Drøm dig væk med tilbud på magiske tæpper

Det er ganske vist ikke flyvende tæpper, der er tale om, når det kommer til de utallige gulvtæpper og -måtter, vi har samlet hos Lounge by Zalando. Med det sagt kan du dog opleve et væld af gulvtæpper, hvis smukke og indbydende designs leverer et æstetisk udtryk, der er magisk i sig selv.

Det store outlet af tæpper er nemlig rigt på lige så mange mønstre og nuancer som selv de mest farverige forårskollektioner. Du har dermed chancen for at dykke ned i et udsalg på gulvtæpper, der byder på noget til ethvert hjem.

Foretrækker du et enkelt og varmt look, kan du for eksempel vælge en af de stilsikre måtter, der elegant lyser op i en sart eller naturlig tone. De flotte og til tider minimalistiske tæpper er et glimrende valg til dig, der drømmer om et hjem, hvis røde tråd oser af en underspillet og dog hyggelig elegance.

rugs_outlet_3_CM

Find stillige måtter og tæpper online

Hos Lounge by Zalando har vi skabt et moderne sortiment af boligstyles, der gør det muligt for dig at finde det helt rette til dine gulve. Hos os kan du derfor shoppe alt lige fra lette måtter og skønne underlag til et væld af bløde gulvtæpper, som vil lune godt om fødderne både sommer og vinter.

Du kan med andre ord finde et hav af tekstiler til din bolig, hvis farver og teksturer vil føje noget helt særligt til dine rum. En simpel måtte i blød bomuld er en af de ting, der på indbydende manér kan få din indretning til at hænge bedre sammen.

Modsat kan det også være det, der fungerer som et farverigt eller opsigtsvækkende element i rummet. Det er i særdeleshed en evne, som er til at få øje på, når det kommer til de mange mønstrede tæpper. De forskellige prints strækker sig fra klassiske striber til iøjnefaldende billeder og abstrakte motiver, der med garanti vil skabe blikfang.

Shop tilbud på tæpper til boligen

Der venter dig en lang række af gode priser, hvad end du udforsker vores store udsalg på gulvtæpper eller nyder de mange tilbud på tøj og accessories. Vores online outlet byder nemlig på elegante designs til dit hjem, hvis farverige mønstre vil se fantastiske ud med minimalistiske møbler. Modsat kan du benytte de mere enkle tæpper og måtter til at skabe ro i rummet og få dine mere opsigtsvækkende boligdesigns til at hænge sammen.

Medlemmer af Lounge by Zalando kan derudover også se frem til:

  • 75%* rabat på alverdens styles og varer til hjemmet
  • En personlig profil, der er gratis at oprette
  • Designs fra utallige boligbrands

Opret en profil, og skab det hjem, som du altid har drømt om.