Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Hjemmeelektronik på udsalg

Få hjemmeelektronik, der passer til din livsstil og dit outfit. Bliv medlem af Lounge by Zalando i dag og få det bedste udvalg og de bedste deals.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Hjemmeelektronik – gør hverdagen enklere

Ud over at være hjælpemidler kan hjemmeelektronik så også danne mode, spørger du nok. Det korte svar er: ja, det kan det. I dagens modebillede er mode mere end bare tøj og lækre accessoires. Det handler også om at udtrykke din stil gennem de elektroniske produkter, der hjælper dig i din hverdag. Hos Lounge by Zalando kan du finde hjemmeelektronik med rabatter på op til 75% i forhold til de vejledende udsalgspriser.

homeelectronics outlet 2 CM

Fra smukke husholdningsapparater til lækkert modetilbehør

Smarte husholdningsapparater og ny teknologi er i dag lige så stor en del af en moderne livsstil og det generelle modebilede som tøj, sko og accesories. Faktisk har forbrugerelektronik som bærbare computere, mobiltelefoner og helt almindelige husholdningsapparater sneget sig ind i vores hverdag og er blevet en naturlig del af vores livsstil. Det har blandt andet resulteret i flere tilføjelser til modebilledet, såsom særlige mobillommer og tasker beregnet til laptops og telefoner. Men det har også betydet, at der er opstået helt nye kollektioner af fede livsstilsprodukter.

I dag er telefonen således mere end bare et smart kommunikationsværktøj, der gør livet lettere, det er også en vigtig del af din personlige stil. Hos Lounge by Zalando kan du for eksempel finde et bredt udvalg af mobiltilbehør, så du kan tilpasse og personliggøre din telefon, som det passer dig. Trendy telefoncovers med mønstre og farver eller smarte telefontasker gør det nemt at style din hjemmeelektronik til dagens outfit.

homeelectronics outlet 3 CM

Elektronik til hjemmet i flotte modefarver

Det er ikke kun tilbehør til elektroniske enheder, der er blevet en del af modebilledet. Også elektronik til hjemmet fås i lækre modefarver og smarte designs. Ligesom vi gerne vil se smarte ud, vil vi også gerne omgive os med smukke ting. Det har de store livsstilsbrands i den grad taget til sig. For eksempel designer Hugo Boss smarte trådløse højtalere i lækre modefarver, og danske Malene Birger laver elegante smartphonecovers.

Men de nye modestandarder er også nået til forbrugerelektronikken. Hos Lounge by Zalando kan du således dykke ned i vores samling af lækkert og moderigtigt elektronisk streetwear i form af fede hovedtelefoner og airpods. I takt med at nye elektroniske devices vinder frem i modebilledet, kan man også se et comeback for retro-elektronik som de kultagtige Polaroid-kameraer, du kan finde i lækre modefarver og i en kompakt udgave lige til at have med i tasken.

Udover mobiltilbehør, telefoner og kameraer er der en lang række andre elektroniske produkter, der kan tilføje et strejf af stil til dit liv. Trådløse høretelefoner i trendy farver og smarte ure med stilfulde urskiver og remme. Der er masser af muligheder for at integrere mode i dine elektroniske enheder.

Find hjemmeelektronik på tilbud

Bliv medlem af vores store livsstils- og modefællesskab, Lounge by Zalando, hvor du får adgang til daglige flashsales og vores online outlet. Det er ganske gratis at være med i fællesskabet, og du får flere medlemsfordele:

  • Gratis returforsendelser, hvis du fortryder dine køb
  • Adgang til mere end 2.500 topbrands
  • Daglige deals på mode og tilbehør
  • Op til 75%* rabat