Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Høretelefoner på udsalg

Høretelefoner, der giver dig en lydoplevelse i særklasse. Hør musikken med stil og kvalitet. Find dine nye yndlingshovedtelefoner blandt vores udvalg af trendy designs og imponerende lydoplevelser. Oplev en verden af musik med Høretelefoner i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Høretelefoner med god lyd til skarpe priser

Elsker du at have din yndlingsmusik i ørene dagen lang? Som medlem af Lounge by Zalando kan du forkæle både øre og pengepung med hovedtelefoner i høj kvalitet. Tilmeld dig lett og hurtigt med din e-mail og modtag skarpe tilbud direkte i indbakken. Du kan spare op til 75% sammenlignet med vejledende udsalgspris på et væld af populære mærker.

headphones outlet 2 CM

Stor rabat på Bluetooth-høretelefoner med suveræn lydkvalitet

Har du playlister til alle anledninger, eller elsker du at lade dig forsvinde ind i en god podcast eller lydbog? Verden er fyldt med god musik, og det vil da være en skam, hvis du ikke kan nyde det i allerhøjeste kvalitet. Dans til lyden af bassen, sving støvsugeren til dine yndlingssange, eller giv den alt hvad du har i træningscenteret med trådløse høretelefoner. Hos Lounge by Zalando tilbyder vi vores medlemmer nogle af markedets bedste trådløse in-ear- og over-ear-høretelefoner til konkurrencedygtige priser. Er du på jagt efter headsets til løb og fitness, bør du se dig om efter sportsmodeller designet specifikt til høj intensitet og bevægelse.

Hold på budget og fokus 

Hvad end du pendler med offentlig transport, studerer på fyldte læsesale eller bare vil nyde et øjebliks fuldstændig ro, er et par over-ear-høretelefoner med støjdæmpning en absolut gave i hverdagen. Når vi åbner for vores store flash-tilbud på høretelefoner, kan du gå efter modeller med støjdæmpende funktioner – det såkaldte ” noise cancelling” – så du kan få ro til fokus, når du vil. Hvis du ikke er til de store headsets, men hellere vil have diskrete in-ear-modeller, finder du også disse modeller med støjreducerende funktion.

headphones outlet 3 CM

Farverige Bluetooth-høretelefoner til børn 

Hos Lounge by Zalando har vi sørget for hele familien. Hos os kan du spare masser af penge på headsets til børn, som sidder komfortabelt om deres ører. Hvis I skal på længere rejser, kan det være smart at vælge over-ear-høretelefonerne til børn. De trådløse modeller sikrer, at ingen ledninger kommer i vejen, og de bløde over-ear-modeller øger komforten ved lang tids brug. Børnemodellerne fås selvfølgeligt i et stort udvalg af farver og mønstre, der alle er designet med inspiration fra børns finurlige fantasiverden.

Der hvor stil, kvalitet og pris mødes

Det behøver ikke være en stor investering at kæle for dine øre med god lyd. Vores medlemmer forkæles nemlig ofte med store rabatter på høretelefoner fra velkendte producenter. Vi giver dig skarpe rabatter på modeller, som leverer design og lydkvalitet i topklasse. Du vælger helt selv looket. Ønsker du et mere diskret design, har vi sørget for headsets i neutrale farver. Vil du vække opsigt på gaden med cool og iøjnefaldende pangfarver, har vi også høretelefoner, som mætter din appetit for farver. 

Sådan bliver du medlem hos Lounge by Zalando

Modtag eksklusive tilbud direkte i indbakken. Du skal blot registrere dig med din e-mail. Det er gratis, helt uforpligtende, og du får selvfølgeligt gratis returret med i dit medlemskab. Men du skal være hurtig, for vores kampagner er kun online i få dage.