Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Disney på udsalg

Find dit indre barn hos Disney! Oplev en magisk verden af mode og livsstil, hvor eventyr og sjov møder stil og kreativitet. Lad Disney inspirere og fortrylle dig med vores fantastiske udvalg af produkter. Opdag din favorit Disney-stil i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Store rabatter på Disney tøj og tilbehør hos Lounge by Zalando 

Giv hverdagen et drys af magi med Disney tøj og tilbehør. Tilmeld dig vores eksklusive online outlet Lounge by Zalando, hvor du som medlem løbende modtager fantastiske tilbud på fede items fra nøje udvalgte og populære brands. Spar op til 75% sammenlignet med vejledende udsalgspris. Du kan tilmelde dig på under et minut!

disney outlet 2 CM

Disney hjemmesko og støvler til store og små 

Det er omkring 100 år siden, Walt Disney grundlagde denne magiske verden. På tværs af generationer mødes familier omkring deres kærlighed for brandets velkendte karakterer og finurlige univers. Hos Lounge by Zalando byder vi på lidt ekstra magi i hverdagen til superskarpe priser. I kan shoppe både støvler og Disney tøj til børn og voksne prydet med jeres yndlingskarakterer. Tag jeres fredagshygge til nye højder med matchende Disney nattøj eller find lækre t-shirts og trøjer til hverdagsbrug.

Disney accessories til skole og leg

Gør hverdagen sjovere med skolesager og rygsække prydet med brandets mest populære karakterer. I vores Disney outlet finder du et stort udvalg af tilbehør til skolebørn i alle aldre. De praktiske skoletasker kommer med smarte rum, hvilket giver hurtigt overblik over alle skolesagerne. Det er muligt at matche de fede rygsække med penalhus og madkasse eller lade dit barn vælge forskellige karakterer på deres skolesager. Det behøver ikke bryde med budgettet at shoppe tilbehør til skoledagen. Det behøver det i hvert fald ikke, når du shopper hos Lounge by Zalando.

disney outlet 3 CM

Store rabatter på trøjer og Disney børnetøj

Familiens mindste vokser hurtigt. Enhver forælder ved, at børn med vokseværk ofte har brug for nyt tøj, der matcher deres voksende kroppe. Spar penge på Disney trøjer, bluser og t-shirts til børn hos Lounge by Zalando. Vi har altid store rabatter på tøj prydet med børnenes favorit-figurer som Mickey, Minnie eller den elskede Olaf fra Frozen. Hos os kan du trygt gå på online-opdagelse med dine børn. Gør hverdagen sjovere med tøj og tilbehør i vores store Disney udsalg.

Ekstra hverdagshygge med ultrablødt nattøj

I vores Disney outlet vil du ofte finde supergode tilbud på ultrablødt og komfortabelt Disney nattøj til damer og herrer. Er du til den lange natkjole? Måske er du mest til de klassiske pyjamassæt? Har du brug for noget let og luftigt til de varme sommernætter? Ligegyldigt hvilken type nattøj du er mest komfortabel i, finder du en variant med op til 75%* rabat.

Lounge by Zalando sørger for rabatterne

Vi er en modeklub, som hele tiden tilbyder nye og spændende udsalg på et væld af velkendte brands. Det er hurtigt og nemt at blive medlem hos os. Tilmeld dig med din e-mail, og vupti vil du modtage eksklusive tilbud med op til 75%* rabat. Som medlem hos os er du en af de første til at modtage info om nuværende og kommende tilbud i vores kæmpe Disney outlet. Fra slippers til tasker og fra børn til voksne. Der er noget for enhver. Forkæl dig selv og spar penge med Lounge by Zalando. Psst, det tager under et minut at tilmelde dig og få masser af fede tilbud sendt direkte til din indbakke.