Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Badetøj til børn på udsalg

Badetøj til børn, perfekt til sol og sjov! Find det perfekte outfit til din lille strandløve. Fra farverige badebukser til søde bikinier, vi har det hele. Shop nu og gør klar til en fantastisk sommer!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Find det flotteste og med behagelige badetøj til børn

Badetøj til børn finder du hos Lounge by Zalando, hvor du kan sørge for de kære små er klædt på til at hoppe i bølgen blå med badetøj til børn. Du får besparelser på op til 75%* sammenlignet med den vejledende udsalgspris. Brands som Versace, La Perla og Emillio Pucci giver dig badedragter, bikinier og badeshorts i alskens farver og udformninger.

kids_swimwear_outlet_2_CM

Find det helt rigtige badetøj til børn

Det er det oplagt at gå på opdagelse efter dit næste indkøb af badetøj til børn hos Lounge by Zalando. Tag et ekstra kig på de mange badedragter fra Chiara Ferragni eller de flotte bikini til børn fra Monnalisa i polyester og med spraglede mønstre fra forskellige licenserede figurer.

Du kan også finde badeshorts til drenge fra GCDS i polyester i et surfer inspireret look i en flot azurblå, eller du kan hoppe i havet med Bjørn Borgs bæredygtige badeshorts, som du finder både med grafisk mønster, tekst og i ensfarvede udgaver. 

Hav et øje på uv-strålerne

De små er særligt udsatte for solens skarpe stråler, og derfor er det en god idé at gå efter uv badetøj til børn, der har fokus på at beskytte de små, når de tumler rundt i solskin.

Heldigvis kommer de mange forskellige former af uv badetøj til børn i et væld af lækre designs, pasformer og farver, så der skal nok være den helt rette, der får de små til at glæde sig til at kravle i badedragten med optimal beskyttelse.

Du finder uv-badetøj til børn i Lounge by Zalando, når vi falder over det rigtige tilbud i den rette kvalitet. Så hold øje med hylderne.

kids_swimwear_outlet_3_CM

Badedragt til børn? Eller bikini til børn?

Det er forskelligt, om man finder sig godt tilpas i en badedragt eller en bikini. Det gælder også for de helt små, så derfor har vi her hos Lounge by Zalando både badedragt og bikini til børn, i et væld af farver og materialer, som du kan vælge mellem. På den måde sikrer du, at det bliver en god oplevelse, når solen brager, og vandet glitrer, og I skal dyppe tæerne sammen.

Du kan finde både badedragter til børn, bikinier til børn, og badebukser til børn der er lavet i genbrugsmaterialer, og som derfor bidrager til vores alles bæredygtighed. Det er jo værd at tage med, mens du sparer helt op til 75%* på dit indkøb til de glade timer i vandet.  

Badebukser til børn, kan være helt klassisk ensfarvede, men de kan også være surfer-inspireret spraglede eller prydet med de seneste favoritter fra underholdning til børn. Badeshorts til drenge finder du i alle de store brands, der har lavet livlige og glade designs i lyse farver og med lystige mønstre.  

Bliv medlem af Lounge by Zalando i dag

Når du melder dig ind i Lounge by Zalando, får du straks adgang til det store daglige udvalg af produkter med besparelser på helt op til 75%*. Så kan du vælge frit i det store udvalg af mere end 2.500 anerkendte og respekterede brands fra hele verden, som du kan finde på hylderne. Du får også 31 dages gratis returnering.