Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Legetøj på udsalg

Legetøj til at sprede glæde! Vores sortiment omfatter alt fra farverige legesæt til interaktive gadgets. Udforsk nu og find det perfekte legetøj til dit barn. Shop nu og giv dem en uforglemmelig oplevelse!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Kvalitetslegetøj på udsalg til familiens mindste

Lounge by Zalando inviterer dig ind i en verden med legetøj på udsalg. Hvad end du leder efter en god fødselsdags- eller julegave, mangler sjove aktiviteter til ferien eller bare gerne vil forkæle familiens mindste, så er der masser at vælge mellem her. Spar op til 75%* i vores store legetøjs outlet fyldt med sager fra velkendte producenter.

toys_outlet_2_CM

Billigt legetøj til store og små

Vi har samlet masser af legetøj fra velkendte kvalitetsmærker, så du er sikret sikkert og holdbart legetøj, som familien kan glædes ved i længere. Om du er på jagt efter babylegetøj til de helt små eller action-figurer, dukker, bamser, legetøjsbiler eller udklædning til de større børn, så er der penge at spare. Vores legetøjs outlet er sammensat til at omfavne alle børn, ligegyldigt alder og interesse.

Hvis familien holder staycation i haven, kan familietiden optimeres med sjove udendørsspil og slidstærkt trælegetøj. De kreative små kan nyde efterårs- og vinterferien indendørs i en farverig verden af perler, tegnegrej og modellervoks.

Baby- og børnelegetøj, der opfordrer til bevægelse og sanselighed

For en lille baby er verden et utroligt spændende sted, og alt skal udforskes. Nær denne naturlige nysgerrighed med lærerigt legetøj som byggeklodser, aktivitetstæpper og puttekasser. Barnevognen kan også prydes med rangler, der fanger babyens opmærksomhed gennem lyd, farver og forskellige teksturer. Når de små er begyndt at gå og tumle, kommer der ekstra fart over feltet. Med legetøj som gå-biler hjælpes motorikken på vej. Finmotorikken trænes gennem leg med fine byggesæt, der udfordrer de små fingrer og hjerner. Her kan du også gå efter trælegetøj som fine togbaner med tilhørende landskab og figurer.

De lidt ældre børn fra seks til 11 år kræver legetøj af højeste kvalitet. Videnskabssæt med hjemmeforsøg er perfekte til de naturinteresserede børn, hvor de kreative kan bruge timevis med smykke- og malesæt. Du kan trygt lade både store og små børn forelske sig i legetøj på tilbud hos Lounge by Zalando. Kvaliteten er i top, og vi har sørget for store rabatter til hele familien.

toys_outlet_3_CM

Billigt legetøj i bæredygtige materialer

Der er flere elementer til bæredygtighed. Det handler nemlig både om materialevalg og holdbarhed, hvorfor du finder billigt legetøj i slidstærke materialer som træ eller hårdt plast, der er hentet fra bæredygtige kilder. Bæredygtighed er vigtigt for os hos Lounge by Zalando, og med vores medlemskab får du grønt legetøj til stærkt reducerede priser. Find trælegetøj fra bæredygtigt skovbrug samt masser af bamser i den blødeste økologiske bomuld. Vi har samlet masser af grønt legetøj, der selvfølgeligt også kan holde til børns fantasifulde leg.

Legetøj til stærkt nedsatte priser

Legetøj af høj kvalitet behøver ikke koste det hvide ud af øjnene. Vi har fyldt hylderne med nyt og spændende legetøj i topkvalitet. Spar op til 75%* på legetøj fra velkendte brands. Med et Lounge by Zalando medlemskab vil du løbende modtage nye og spændende tilbud på legetøj til store og små børn. Hvis du er klar til at modtage tilbud på legetøj direkte i din indbakke, skal du blot oprette en uforpligtende og gratis profil.