Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Noa Noa på udsalg

Vibe med stil og elegance! Oplev Noa Noa, hvor modefrihed møder tidløs elegance. Find dit personlige udtryk med deres unikke kollektioner. Vælg Noa Noa i dag og skab din egen stil. Opdag mere nu.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Kæmpe Noa Noa-outlet hos Lounge by Zalando

Hos Lounge by Zalando byder vi dig ind i en verden af super skarpe tilbud på lækre kvalitetsdesigns. Hvis din garderobe elsker blonder, afdæmpede farver og klassisk femininitet, kan vi ikke andet end sige ”Velkommen!”. Du kan spare masser af penge på Noa Noas underskønne designs, hvilket vil glæde både pengepung og garderobe. Meld dig ind i dag og find masser af mode-lækkerier fra dine yndlingsbrands.

noanoa_outlet_2_CM

Køb tøj med feminine detaljer og smukke silhuetter fra Noa Noa

Noa Noa har en forkærlighed for det simple og naturlige, hvilket både ses og mærkes. Blandt de mange items finder du derfor et stort udvalg af naturlige materialer som bomuld, silke, hør og uld. Kombineret med deres florlette silhuetter får du åndbare og komfortable items designet med et hint af boheme-frihed og velvalgte designdetaljer.

Noa Noa-kjoler med boheme-inspirerede indslag

Danske Noa Noa blev grundlagt tilbage i 1981 og blev skabt som en blød modpol til datidens mere rå og kantede modescene. Hos dem får du altid underskønne klæder designet med en simpel og harmonisk silhuet. Brandet designer alle deres kollektioner i Danmark i idylliske omgivelser i Nordsjælland. Deres kjoler har tydelig inspiration fra havets vuggende bølger og skovens afdæmpede farvepalette; detaljer, der giver Noa Noa-kjoler deres bløde silhuetter og klassiske udtryk.

Shop jakker fra Noa Noa til alle årstider

Hos Lounge by Zalando kan du spare op til 75% på Noa Noas alsidige og veldesignede jakker. Hvis du står og mangler en let sommerfrakke, en lun vinterjakke eller den perfekte overgangsmodel, er du landet det helt rigtige sted. Vi har løbende et bredt udvalg af brandets mest populære modeller, og det er altid til en skarpt reduceret pris. Lad dit look skinne igennem med en Noa Noa-jakke, der passer til dit øvrige outfits fine detaljer. Paletten er jordnær og afdæmpet, så vælger du at shoppe flere lækre items fra brandet, er de typisk nemme at mikse og matche.

Lun dig i vintermånederne med bløde strik fra Noa Noa

Vinteren i Danmark er kold og mørk, hvorfor Noa Noas strik i blide farver og ultrabløde materialer er en kærkommen tilføjelse til de lange vinterdage. Striktrøjerne smyger sig om din krop og inviterer til hjemlig hygge og timer brugt foran pejsen med de nærmeste. Hvis du begiver dig ud i vintervejret, hjælper de dig både med at holde på varmen og stilen. Sæt dem sammen med dine yndlingsjeans eller en nederdel i komplimenterende farver for et look, der oser af overskud og klassisk feminin stil. 

En verden af detaljer i Noa Noa-outlet hos Lounge by Zalando

Vi elsker at sammensætte vores skarpe tilbud til dig. Derfor er vores udvalg altid alsidigt og bliver ofte udskiftet. Det er ikke farligt for pengepungen at lade dig forelske i de smukke items fra Noa Noa. I vores outlet kan du nemlig spare op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris, på udvalgte lækkerier. For at melde dig ind hos Lounge by Zalando skal du bare oprette en profil med din e-mail. Byd fede tilbud og masser af besparelser velkommen i din indbakke.