Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Moschino på udsalg

Bryd med normen, og forkæl din garderobe med Moschino. Dette italienske brand designer underskønne kollektioner spækket med veldesignet tøj, tilbehør og sko, som giver dig endnu mere luksus i hverdagen.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Store rabatter på udsøgt italiensk design fra Moschino

Er tiden inde til at forny garderoben, eller vil du forkæle dig selv med luksus uden at bryde med budgettet? Som medlem hos Lounge by Zalando kan du spare masser af penge på designer-items fra Moschino og 2.500 andre velkendte brands og designere. Tilmeld dig i dag, og træd ind i en verden af luksus til skarpe priser.

Moschino outlet 1 CM

Spar stort på hverdagslækkerier fra Love Moschino

Vil du pifte garderoben op, så er vores sortiment af designs fra Love Moschino-kollektionerne til dig. Designs i denne serie byder på hverdagsluksus, som sømløst indgår med din øvrige garderobe. Farver og innovative mønstre er gennemgående temaer i vores sortiment af tasker og tilbehør. Her finder du alt, hvad du skal bruge for at sammensætte et fuldendt look – fra trøjer og sandaler til sneakers, tasker og støvler. Perfekt til dig, som elsker tidløse basis-outfits med ekstra kant, og som vil lege med forskellige materialer og unikke mønstre.

Selvom brandet er kendt for at designe excentriske og iøjnefaldende designs, så har deres kollektioner stadig en tidløs og transcendent følelse, som går på tværs af sæsonernes looks og tidens trends. Dette ses især i deres kollektioner af tilbehør. Love Moschino-taskerne er stilrene og designet med traditionelle silhuetter, så de kan bruges til både fest, hverdag og arbejde. Vælg tasker i beige, sorte eller grå nuancer, hvis du drømmer om en designertaske, som kan følge med til alle livets begivenheder.

Moschino outlet 2 CM

Shop Moschino T-shirts til overkommelige priser

Hos Lounge by Zalando elsker vi italiensk design, og Moschino er ingen undtagelse. Siden 1983 har dette luksusbrand designet til tøj og tilbehør til modeentusiaster og kendisser verden over. Brandet har i dag brede kollektioner, som spænder fra fodtøj til parfumer, og er kendt for at lege med tidens trends og unikke prints. Deres T-shirts er derfor et fantastisk supplement til garderoben, og med vores skarpe priser kan du shoppe dine favoritter lige her.

Leg, eksperimenteren og provokation er brandets bankende hjerte. De bringer altid et hint af rebelsk attitude til catwalken med kollektioner, som er rige på grafiske detaljer, prints og farver. Hos os kan du shoppe nogle af de mest ikoniske T-shirts og trøjer prydet med blandt andet deres genkendelige bamsemotiv.

Lounge by Zalando byder dig velkommen

Gå på opdagelse i vores særlige onlineunivers, og få fantastiske tilbud på nogle af modeverdenens mest velkendte navne. Spar masser af penge i vores Moschino-outlet, eller shop lækre items fra mere end 2.500 brands og designere. Det er nemt, gratis og hurtigt at blive medlem hos os. Du tilmelder dig bare med din mailadresse, og få minutter efter vil du modtage dine første eksklusive mode-deals direkte i din indbakke.

Er du klar til at opgradere din garderobe og spare masser af penge? Tilmeld dig i dag, og shop luksuriøse lækkerier med op til 75% rabat sammenlignet med den vejledende salgspris. Nyd også vores gratis 31-dages returret.