Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Skuldertasker på udsalg

Shop accessories, der er både praktiske og stilfulde. I sortimentet af skuldertasker finder du alt lige fra elegante og smarte designs til et hav af små og muntre børnetasker. Shop de mange styles og kom af sted med den perfekte følgesvend.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop stilige tasker til gode priser

Den klassiske skuldertaske er en smart følgesvend, hvad end du har en lang arbejdsdag eller en sjov bytur foran dig. Hos Lounge by Zalando kan du som medlem udforske de mange tasker og andre styles i vores daglige sales. Her kan du også finde designs, der er nedsat med op til 75% i forhold til udsalgsprisen. Bliv medlem og find et godt tilbud.

shoulderbags_outlet_2_CM

Se stærke tilbud på skuldertasker til damer

Stilfuld funktionalitet. Det er ikke uden grund, at de to ord passende opsummerer de utallige crossbody tasker til damer. Farverige nuancer, bløde naturtoner og et væld af lækre materialer væver sig på kryds og tværs af små og store skuldertasker.

Det er et udvalg, der byder på både de store og rummelige crossbody-designs samt de mindre og til tider mere festlige styles. Du kan for eksempel finde flere små skuldertasker, der vil se fantastiske ud sammen med en lille sort cocktailkjole.

Se modeller med flettet læder, vævede perler og mange andre dekorative detaljer. Derudover kan du nyde en uendelig række af rene og asymetriske snit, der på smuk facon danner ramme om de stilfulde crossbody-tasker.

shoulderbags_outlet_3_CM

Skab dit look med en billig skuldertaske til mænd

Billige skuldertasker til mænd er der nok af, når du dykker ned i det utrolige udsalg på crossbody-tasker. Udover de gode tilbud og den ligeledes gode stil vil du også opleve et væld af designs, hvis høje kvalitet langt overstiger de lave priser.

De utallige skuldertasker til børn og voksne er nemlig kendetegnet af materialer, der besidder en lang række af smarte og frem for alt holdbare egenskaber. Stærkt læder, blødt for og masser af vindtætte tekstiler er i særdeleshed nogle af de elementer, der går igen og igen.

Det er accessories, som kan klare dagligdagens hektiske tempo og rumme de mange ting, som du har brug for i løbet af hverdagen. Det er dermed også designs, der er rige på smarte og funktionelle opbevaringsløsninger.

Find en verden fyldt med accessories og crossbody-tasker til damer

Hos Lounge by Zalando tilbyder vi vores medlemmer adgang til en verden, der er fyldt med online sales og tilbud, der går helt op til 75%*. I en begrænset periode kan du dykke ned i outlets, som byder på varer fra vores mere end 2.500 brands. Du kan let og helt uden omkostninger oprette en profil, hvorefter din shoppetur kan begynde.

For en endnu nemmere oplevelse kan du downloade vores app, hvor vi løbende informerer dig om gode udsalg og spændende tilbud. I løbet af ugen kan du shoppe dine yndlingdesigns derhjemme, eller når du er på farten. Det er dig selv der styrer, hvordan din shoppingtur skal være.

Tilmeld dig i dag og find drømmestyles til dig selv og hele din familie.