Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Esprit på udsalg

Esprit - Tøj der får dig til at stråle! Opdag vores trendy kollektion af tøj og accessories, der er perfekt til enhver lejlighed. Fra stilfulde kjoler til komfortable jeans, vi har det hele. Oplev Esprit i dag og find din nye favoritstil.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

ESPRIT TIL UDSALGSPRISER HOS LOUNGE BY ZALANDO

Du finder Esprit til udsalgspriser hos Lounge by Zalando. Besøg vores online outlet og tjek alle de mange muligheder for at spare penge på køb af trendy designertøj.

esprit_outlet_2_CM

ESPRIT: AMERIKANSK TOPBRAND MED TIDLØSE STYLES

Er du vild med det californiske brand Esprit? Så kan du finde du et stort udvalg af tøj fra dette brand hos Lounge by Zalando. Gå på opdagelse i vores online outlet, og find lækkert tøj fra de inspirerende kollektioner. Tøjdesign fra Esprit udtrykker en klassisk tidløs og casual stil, som henvender sig til både kvinder, mænd og børn.

Mærket er kendt for sine tidløse styles, som gør det muligt at gå med tøjet i mere end en sæson. Samtidig er det moderigtigt, og kan mixes og matches på mange forskellige måder, hvilket giver dig mulighed for at udtrykke, hvem du er gennem unikke looks. Fyld basisgarderoben med skønne designs fra dette mærke, og så har du altid smart tøj at tage på. Her finder du outfits, som du kan have på til hverdag, eller når du skal til en særlig begivenhed. Farverne er klassiske og materialevalget er i god kvalitet.

Brandet, der blev etableret i 1968, har også fokus på bæredygtighed, så når du køber tøj fra den bæredygtige linje fra dette mærke, støtter du samtidig en tøjproduktion, som er ansvarsfuld. Samtidig får du lækkert designtøj til favorable priser, når du handler i online outlet hos Lounge by Zalando, hvor du i nogle tilfælde kan spare helt op til 75%* på designer-items. Du kan tilmelde dig gratis og uforpligtende, og så vil du modtage nyheder og kampagnetilbud. Tjek vores online sale, og spar penge på dine tøjkøb allerede i dag.

INSPIRERENDE OUTFITS TIL HVERDAG OG FEST PÅ TILBUD

Lad dig inspirere af de mange muligheder for at mixe og matche tøj fra dette brand, så du får din helt egen stil til hverdag. Vælg mellem mange moderigtige Esprit bukser i forskellige designs, farver og størrelser, som du kan mixe med forskellige smarte overdele som tunikaer, toppe, skjorter og cardigans – alt efter din smag. Eller vælg mellem skønne kjoler i flotte farver og mønstre, så du kan være smart klædt på, når du er på job.

I sortimentet finder du klassiske pullovers og chinos i flotte farver, som er stilfulde og behagelige at have på i hverdagen. Du kan desuden vælge mellem flere jakkesæt og skjorter i klassiske farver, hvis dit job kræver en mere formel påklædning, eller du skal til forretningsmøde. Dit hverdagslook eller business-look kan altid matches med et par flotte moderigtige sko, som du også finder et stort udvalg af hos Lounge by Zalando.

Til festlige begivenheder finder du mange smukke kjoler og flotte jakkesæt og habitter, så du kan være elegant klædt. Gør dine outfits ekstra stilfulde ved at bære forskellige accessories som f.eks. klassiske og moderigtige slips, som får dig til at stå helt skarpt, eller tasker, sko, bælter eller smykker, som får dig til at stråle.

esprit_outlet_3_CM

SMART CASUAL TØJSTIL TIL SPORT OG FRITID

Til sport og fritidsbrug finder du bukser og short, som matcher en afslappet eller sporty stil, og du kan nemt sammensætte dem med poloshirts, T-shirts eller cardigans i flere farver. Pift din casual eller sporty stil op med et par solbriller, som du finder blandt accessories. Med tøj fra Esprit signalerer du, at du er modebevidst og stilsikker, samtidig med at du godt kan have et afslappet look.

Er du på jagt efter en kvalitetsjakke, som kan holde dig varm hen over efteråret og vinteren, så finder du overgangsjakker, frakker og dunjakker i smarte designs og moderigtige farver på udsalg i sortimentet. Overtøjet fås i mange forskellige størrelser on sale.

TØJ TIL HELE FAMILIEN PÅ UDSALG

Esprit henvender sig til hele familien, og dermed også til børn i alle aldre. Vil du gerne klæde dit barn på i moderigtigt børnetøj, så finder du et stort udvalg on sale hos Lounge by Zalando. Uanset om dit barn har brug for smart hverdagstøj i form af jersey kjoler, bukser og bluser, som barnet kan løbe rundt og lege i eller have på i skole, eller om barnet skal klædes fint på til en festlig anledning, så finder du tøjet her til favorable priser.

Børnekollektionerne indeholder både hverdagstøj, som kan tåle at blive brugt på legepladsen samt fine kjoler, bukser og skjorter til familiefesten eller børnefødselsdagen. Dertil kommer et udvalg af overgangsjakker og vinterjakker samt tilbehør som huer, halstørklæder og vanter.

Hos Lounge by Zalando kan du købe tøj til hele familien året rundt. Køber du designertøj on sale eller til billige priser, så får du god kvalitet og en økonomisk besparelse på én og samme tid. Du kan tilmelde dig Lounge by Zalando helt gratis og uforpligtende allerede i dag, så du altid er opdateret på, hvornår der er udsalg og kampagnetilbud. Gå ikke glip af vores sale eller nedsatte priser på designertøj af høj kvalitet.