Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Coach på udsalg

COACH - stilfulde accessories til enhver lejlighed. Dygtigt design og fokus på detaljer gør COACH til det perfekte valg for modeentusiaster. Vores kollektion byder på smukke tasker, punge og bælter, der fuldender dit look. Opdag nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Lækre kollektioner fra COACH hos Lounge by Zalando

Lounge by Zalando giver dig som medlem eksklusive tilbud på velkendte og populære brands. Vi stræber efter at give dig de bedste tilbud på netop dine yndlingsbrands, og vi er stolte af at kunne præsentere dig for COACH. Deres smukke kollektioner er designet udelukkende med kvalitetsmaterialer og et skarpt øje for detaljer.

Coach_outlet_1_CM

COACH tasker og -tilbehør til den kræsne modeelsker 

Vi brænder for design og den gode kvalitet. Vi udvælger derfor nøje vores brands, så du kan vide dig sikker på, at du kun får det bedste af det bedste, når du shopper hos Lounge by Zalando. Vi glæder os derfor over at kunne give dig for eksempel nogle af de mest populære tasker på tilbud. Hvad end du mangler den perfekte clutch til festen, hverdagens computertasker eller bare vil forkæle garderoben med nye accessories, finder du smukke alternativer fra COACH. 

Shop håndtasker til fest og hverdag hos Lounge by Zalando

Intet outfit er fuldendt, før den helt perfekte taske er fundet. Hvis du skal til et formelt arrangement, har du brug for en lille og veldesignet taske til alle dine essentielle genstande som mobil, pung og makeup. De underskønne håndtasker kommer i et væld af farver, så du nemt kan finde én, som matcher festens look. 

Hvis du elsker det monokrome look, kan du med fordel vælge en håndtaske i samme farvepalette som dit outfit. Er du mere til det sprudlende og farverige, finder du accessories og håndtasker i fede prints og kontrasterende mønstre. Sæt prikken over dit festlook i dag hos Lounge by Zalando.

Coach_outlet_2_CM

Lædertilbehør i absolut særklasse

Dette amerikanske brand er eksperter i at designe tasker og tilbehør i læder. Deres mangeårige håndværkserfaring viser sig tydeligt i deres smukke og elegante sømme og nyskabende silhuetter.

Brandet stiller store krav til kvaliteten af deres materialer, så når du shopper sko og tilbehør, kan du vide dig sikker på, at du får lækkert design, der holder! Shop deres smukke lædersko som klassiske loafers og støvletter med stor rabat hos Lounge by Zalando.

Tilgængelig luksus til skarpe priser 

Amerikanske COACH har fokus på hverdagsluksus. Deres tasker, sko og tilbehør er skabt til at give din hverdag ekstra ”oumph”. Hos Lounge by Zalando har vi samlet nogle af brandets mest populære items, og det er alt sammen med stor rabat.

Som medlem hos os behøver det ikke være dyrt med selvforkælelse for de modeglade. COACH designer sæsonbetonet tilbehør som huer, tørklæder og solbriller i en unik kombination af tidløse silhuetter og nutidige modetendenser.

Kom forrest i køen hos Lounge by Zalando

Det tager ingen tid at blive medlem hos os. Opret en profil med din e-mail og modtag med det samme skarpe tilbud på velkendte brands fra hele verden. Men du skal være hurtig, for vores tilbud er kun online i et begrænset tidsrum.

Du bliver en af de første til at modtage store rabatter på tidens hotteste trends. Faktisk kan du spare op til 75 procent sammenlignet med vejledende udsalgspris – helt gratis og uforpligtende selvfølgelig.