Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

hummel på udsalg

Find din stil med Hummel! Udforsk vores brede udvalg af trendy t-shirts, træningsbukser og meget mere.Gå på opdagelse i dag og oplev det bedste! Shop nu.

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Tilbud på Hummel designs: Mode, kvalitet og gode rabatter

Hummel har i årevis kreeret sporty designs, der gør det nemmere for store og små at nyde deres yndlingssport. Derfor har du, som medlem hos Lounge by Zalando, adgang til et stiligt outlet, der byder på alt lige fra brandets lette sandaler og hjemmesko, til varme hoodies og sweatpants.

Log ind og se de mange tilbud på sko samt træningssæt fra Hummel.

hummel_outlet_2_CM

Dyk ned i et sporty Hummel outlet

Kvalitet er et ord, der let kan bruges til at betegne det store udvalg af bukser, trøjer og mange andre styles fra danske Hummel. Åndbare tekstiler går hånd i hånd med slidstærke konstruktioner, hvilket resulterer i tøj, der uden tvivl kan holde til selv de hårdeste træningstimer. Du vil dermed finde et bredt sortiment af designs, som fra de største jakker til de mindste sokker alle sikrer en behagelig og uhindret bevægelsesfrihed.

For eksempel er kombinationen af Hummel sko, elastiske Hummel tights og en enkel T-shirt fra Hummel ideel, hvis du drømmer om at indtage løbestien eller fitnesscenteret i et funktionelt og stiligt outfit. Det er netop en mulighed, da brandets utallige kreationer gang på gang leverer i form af vedvarende komfort og stilrene linjer. Den høje standard er tydelig at få øje på, hvad end du dykker ned i de store eller små størrelser. Det er nemlig en garanti, at voksne såvel som børn kan se frem til stærke designs, der er lavet specifikt til sportsbrug.

hummel_outlet_3_CM

Kom langt med behagelige skridt i Hummel sko

Det danske brand er langt fremme i skoene, når det kommer til funktionalitet og den simple æstetik, der kendetegner de forskellige Hummel sko og styles. Af samme grund kan du nyde godt af brandets stærke fokus på komfort, som berører både bløde Hummel joggingbukser og tights, samt alverdens trøjer. Det er i særdeleshed brugen af holdbare og behagelige materialer, der gør det nemt at give dit fitnesstøj et boost på den komfortable måde. Det kan blandt andet klares ved blot at hoppe i nogle sweatpants og en afslappende hoodie, da åndbar bomuld går igen i et hav af smarte designs.

Dertil kan du sætte prikken over i’et med et par Hummel hjemmesko eller sandaler, hvis du ønsker et behageligt og i den grad gennemført look. Det er opskriften på et moderne og sporty look, som ser lige så godt ud, som det føles på kroppen. Nyd en løbetur iført dine bedste Hummel shorts og T-shirts, da det er tøj, der er skabt til at nå nye mål i.

Oplev et udsalg der emmer af stil og store besparelser

Det er nemt at blive medlem hos Lounge by Zalando. Så hvis du leder efter et matchende træningssæt eller blot et enkelt par sokker, kan du være sikker på let at finde det og meget mere i det store Hummel udsalg. Derudover er der mange andre fordele ved at blive en del af vores modeelskende fællesskab:

  • Det koster ikke noget at oprette en profil hos Lounge by Zalando
  • Det er gratis at returnere dine varer indenfor 31 dage, og dette gælder selvfølgelig også Hummel produkter!
  • Du kan spare op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris på dit nye Hummel outfit
  • Find stilige designs fra Hummel og mange andre brands

Log ind og se det store udvalg, der indeholder masser af åndbare shorts og bukser til sommerbrug, såvel som lune jakker og joggingbukser til de sporty vinterdage.