Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Sports-BH'er på udsalg

Tag din performance og komfort til nye højder med den helt perfekte sports-BH. Shop sports-BH’er i fantastiske farver, der sidder lige så godt, som de ser ud. Hop, løb, dans og bevæg dig med selvsikkerhed.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop de bedste deals på lækre sports-BH’er

Når du tilmelder dig som medlem af Lounge by Zalando, kan du nyde eksklusive deals på sports-BH’er fra velkendte designere og brands. Du kan faktisk spare op til 75% sammenlignet med den vejledende salgspris. Med daglige deals og mere end 2.500 brands at vælge imellem kan du være sikker på, at du finder en sports-BH, du kommer til at elske.

sportbras outlet 2 CM

Find den rigtige sports-BH til din træning

Det er ingen udfordring at finde den perfekte sports-BH til din kropsform og foretrukne træning hos os. Som medlem af Lounge by Zalando kan du tage din træning til næste niveau, helt uden at gå på kompromis med budgettet. Vi har sørget for et solidt udvalg til mange forskellige sportsgrene og i et stort udvalg af størrelser.

Valget af støtte afhænger både af din bryststørrelse, og hvilken sport du elsker at dyrke. Hvis du har en større barm, har du brug for en sports-BH med ekstra støtte og gerne bredere stropper, så vægten fordeles mere komfortabelt over skuldrene. Har du en mindre barm, kan du med fordel gå efter modeller med mindre støtte og kompression, afhængigt af sportsgrenen og din personlig præference.

sportbras outlet 3 CM

Shop Nike sports-BH’er, der sidder som de skal

Til high impact-sportsgrene som HIIT, crosstraining og løb, vil du elske Nike sports-BH’er med ekstra kompression og slidstærke materialer, der både aflaster din barm og sørger for forstærket støtte omkring ryg, bryst og ribben. Gå gerne efter en sports-BH med meget støtte samt justerbare stropper, så du kan tilpasse den lige præcis din krop. Til de helt svedige aktiviteter kan du med fordel gå efter svedabsorberende materialer og modeller med mesh-indsatser, som yder ekstra komfort.

Når du har fået dine favorit sports-BH’er sendt hjem til dig, er det vigtigste, at du tjekker, at den sidder, som den skal. Sports-BH’en skal nemlig sidde til i omkredsen, men der skal stadig være plads til to fingre lige under skulderstropperne og elastikken. Derudover skal den sidde lige hen over ryggen. Glider den op eller skaber den hudfolder? Frygt ikke. Som medlem hos Lounge by Zalando får den gratis returnering. Vi ønsker nemlig, at du nemt og komfortabelt kan finde dit perfekte match. Læn dig tilbage, og gå på opdagelse i vores udvalg af sports-BH’er fra Casall, Nike og mange andre fantastiske sportsbrands – alt sammen til en skarp pris.

Shop sprøde fashiondeals hos Lounge by Zalando

Gå på opdagelse i vores store outlet, og shop mode til eksklusive priser. Du kan spare op til 75%* og opgradere dit look til en skarp pris. Det er nemt, gratis og hurtigt at tilmelde dig. Du registrerer dig bare med din mailadresse, og du vil med det samme modtage vores nyeste deals direkte i din indbakke.

Er du klar til at opleve den ultimative onlineshopping-oplevelse? Tilmeld dig i dag, og shop sports-BH’er og masser af anden eksklusiv mode til priser, der ikke er til at konkurrere med.