Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Fodboldtøj på udsalg

Gå efter sejren i fodboldtøj, hvis stilige linjer er designet til, at du kan give den alt, hvad du har i kampens hede. Skab sporty looks, som giver dig friheden og selvtilliden til at skrue en tak op for dit spil. Shop de mange sporty styles her.

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop billigt fodboldtøj til spillere i alle aldre

Hos Lounge by Zalando kan du shoppe fodboldtøj og andre sporty styles til priser, der blandt andet er nedsat med 75% i forhold til udsalgsprisen. Vores medlemmer får dagligt adgang til nye og fantastiske sales, som byder på varer fra mere end 2.500 brands. Skab en gratis profil og shop fodboldtøj til mænd, damer og juniorspillere.

footballclothing outlet 2 CM

Find fodboldtøj til børn, der elsker at drible løs

Der er så sandelig taget hensyn til de små spillere, når det kommer til det store udsalg af fodboldtøj til børn og voksne. Blandt de mange billige træningssæt og accessories vil du finde et stort udvalg af fodboldtøj til piger og til drenge.

De forskellige styles varierer i forhold til snit og størrelse, men hver og en leverer den samme slidstærke kvalitet. Hvad end der er tale om fodboldtøj til drengene eller til pigerne, er det sportstøj, der kan holde til selv de mest nervepirrende kampe.

De utallige fodboldtræningssæt til børn er nemlig skabt til, at juniorspillerne kan løbe, drible og bevæge sig præcis, som spillet kræver af dem. Løstsiddende pasformer og bløde linjer sikrer, at de små kan give den gas fra kampstart og lige ind til, fløjten lyder. Det er først og fremmest sportsbeklædning, der tillader, at de unge spillere kan udfordre sig selv og stadig føle sig komfortabelt tilpas.

footballclothing outlet 3 CM

Nyd de mange tilbud på alt fra fodboldstrømper til træningssæt

Kvaliteten, der kendetegner det store outlet af fodboldtøj til børn, er ligeledes på plads blandt de mange sportsstyles til voksne. Sortimentet af fodboldtøj til damer og til mænd emmer nemlig af præcis den samme styrke.

Det er en refleksion af de førsteklasses tekstiler, som væver sig igennem alt lige fra de sommerlige fodboldshorts til de mere tykke og bløde træningssæt. Du vil derfor opleve, at let mesh, åndbart bomuld og andre smarte sportsmaterialer dukker op igen og igen.

De mange utallige fodboldtræningssæt og mindre styles scorer dog også højt, når blikket falder på deres farverige eller blot stilige ydre. Cool og simple snit møder en farvepalette, der veksler mellem skarpe toner og mere enkle nuancer. Det er billigt fodboldtøj, hvis sporty æstetik sikrer, at du sagtens kan gå selvsikkert og stiligt ind på banen.

Daglige sales fyldt med fodboldtøj og meget mere

Det er ikke blot billigt fodboldtøj, som venter på dig hos Lounge by Zalando. Vi giver dagligt vores medlemmer muligheden for at udforske nye sales, hvis designs stammer fra over 2.500 internationale og danske bands. Det er dermed en verden, der er fyldt med moderne tøj og boligstyles, som du har chancen for at shoppe til rabatter, der strækker sig til 75%*. Opret din personlige profil og shop fodboldtøj online til gode priser.