Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Badeshorts på udsalg

Dive ind i vores badeshorts! Med stilfulde designs og enestående komfort er vores badeshorts det perfekte valg til din tur til stranden eller poolen. Find din perfekte pasform og stil i dag og nyd solen med stil.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Spring ind i sommeren med nye badeshorts

Bademoden til mænd har helt sikkert ændret sig gennem tiden. Fra langbenede badedragter, til 1980’ernes stramme badebukser, som sikkert ikke var for alle. I dag er der heldigvis flere muligheder og du kan købe badeshorts i mange længder, typer og farver. Du kan få op til 75%* rabat, på badeshorts med Lounge by Zalando.

swimshorts outlet 2 CM

Badeshorts til din sommergarderobe

Moderne badeshorts har stadig en praktisk funktion, når du skal i vandet, men i dag handler det i høj grad også om mode og livsstil. Derfor finder du mange typer af badeshorts til mænd, målrettet forskellige former for vandsport, nogle mere street end andre, fra klassiske badeshorts til topmoderne boardshorts til både mænd og kvinder. Du finder masser af badeshorts tilbud gennem Lounge by Zalando, hvor du kan vælge mellem badeshorts fra mere end 2500 topbrands.

Fælles for langt de fleste badeshorts er, at de i dag er lavet i lette og hurtigtørrende tekstiler. Typisk syntetiske materialer, som ikke suger vandet til sig og tørrer lynhurtigt i solen. Det betyder at de er nemme at bade og lege i. De bliver ikke tunge af vandet og hæmmer ikke din bevægelsesfrihed uanset om du er på land eller i vand.

Boardshorts eller surfershorts når du vil se godt ud på stranden

Badeshorts skal naturligvis ikke kun være praktiske. Vi vil også gerne være smarte, når vi er på stranden. Boardshorts eller surfershorts har været populære i mange år og er helt perfekte både i og uden for vandet. Boardshorts er, som navnet lyder, inspireret af surfere. De fungerer både som badebukser og som almindelige shorts, og du kan kende dem på deres friske farver, palme- og bølgemotiver og andre fede motiver. Denne type badeshorts har et loose fit og består typisk af de farverige ydershorts, et par strammere inder-shorts og elastik eller snøre i taljen. Det virkeligt smarte ved denne type badebukser er, at du kan bruge dem som almindelige shorts sammen med en T-shirt eller en lækker kortærmet sommerskjorte.

swimshorts_outlet_3_CM

Ikke alle badeshorts er lavet til strandlivet og du kan også få mere funktionelle badeshorts mænd eller badeshorts dame, som er strammere og beregnet til dig, der svømmer aktivt og har brug for at præstere i vandet. De stramme shorts holder alt på plads og giver mindst mulig modstand, når du svømmer. Du kan nemt søge på badeshorts mænd eller badeshorts dame og finde lige præcis det par badebukser, der passer bedst til dig.

Få fede fordele og find gode badeshorts tilbud

Lounge by Zalando er et fællesskab for mode og livsstil og her starter al shopping. Som medlem af Lounge by Zalando får du daglige tilbud og udsalg fra et udvalg af 2.500 top brands, hvilket gør det ekstra nemt at finde badeshorts tilbud eller andre former for tilbud på alle dine yndlingsbrands. Oplev en verden fyldt med inspiration og modetips og få en masse fede fordele som flashsales, gratis returret hvis du skulle fortryde dit køb, og meget andet. Og så er det endda gratis at være medlem!