Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Løbetøj på udsalg

Med det helt rigtige løbetøj kan du lade din passion drive dig fremad. Shop løbetøj, som støtter din performance. Skab en løbegarderobe, som ikke bare er komfortabel, men som er en motivationsfaktor i sig selv.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Trendy løbetøj til netop din løbestil

Når du melder dig ind hos Lounge by Zalando, får du adgang til et kæmpe udvalg af eksklusive tilbud på løbetøj til al slags vejr og til netop dit look. Er du usikker på hvilke løbetights eller løbebukser, der passer bedst til dig? Fortvivl ikke, du får nemlig gratis retur, når du shopper løs i vores eksklusive udsalg med op til 75% rabat sammenlignet med vejledende salgspris.

runningclothing outlet 2 CM

Giv dig selv et forspring med lækkert løbetøj

Løb er for mange ikke bare en motionsform, det er en livsstil. Det er meditation, udfordring og rå power. Hvad end du er ny på stierne eller efterhånden har mange kilometer i benene, så er det essentielt, at dit løbetøj giver den korrekte support og komfort. Det handler ikke kun om pasform men også om at udtrykke din stil og føle dig selvsikker på løbestien. 

Når du skal vælge overtøj som løbejakker til damer eller mænd, er det vigtigt, du tænker over i hvilket vejr og hvornår, tøjet skal bruges. Hvis du løber om aftenen eller i dårligt lys, skal sikkerheden være i top. Gå gerne efter løbetrøjer til mænd eller damer med reflekterende detaljer, så du forbliver synlig for trafikken eller på skovstien. Udseende er selvfølgeligt vigtigt, men komfort er afgørende for din performance. 

Til de varmere dage bør du gå efter løbetrøjer og tights med smarte mesh-detaljer, så kroppen får optimal temperaturregulering. Som medlem af Lounge by Zalando behøver du heldigvis aldrig gå på kompromis med stilen. Vi har sørget for masser af lækre brands, som alle giver deres unikke take på klassisk løbetøj.

runningclothing outlet 3 CM

Mix og match løbejakker og tights for et unikt løbelook

Når du træder ud på løbestien, er det en mulighed for at udtrykke din personlige stil og energi. Moderigtigt løbetøj kan være en kilde til inspiration og motivation. Hvis du elsker skarpe kontraster, kan du vælge løbetøj i levende farver og iøjnefaldende mønstre. Miks og match løbejakker til mænd med kontrasterende tights og lækkert tilbehør i skarpe farver for et unikt og energifyldt look. Er du mere til de afdæmpede farver og monokrome sæt, er der også en verden af muligheder til dig. Gå efter matchende over- og underdele i sorte, grå eller mørkeblå nuancer for et tidløst løbelook. 

Hvis det ofte kilder i fødderne efter at snøre løbeskoene og komme afsted, er det vigtigt, at du har en løbegarderobe, som er klar til al slags vejr. At løbe i sommervarmen kræver nemlig letvægts- og åndbart tøj med svedtransporterende detaljer, hvor du på de koldere dage har brug for åndbart base layer for at holde dig varm. Her vil du også elske et isolerende mellemlag samt en vind- og vandtæt løbejakke.

Store rabatter på active wear hos Lounge by Zalando

Hos os kan du spare på til 75% sammenlignet med vejledende udsalgspris på verdenskendte brands. Det tager ingen tid at melde dig ind, og du vil med det samme få vores eksklusive tilbud sendt direkte til din indbakke. Det er selvfølgeligt helt gratis og uforpligtende. Tag din løbeoplevelse til næste niveau med store rabatter på løbetøj fra velkendte brands med active wear.