Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Part Two på udsalg

Part Two. Din destination for trendy mode og livsstil. Udforsk vores imponerende udvalg af moderne tøj, accessories og meget mere. Find din personlige stil i dag og lad os inspirere dig.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Udforsk et smukt Part Two-udsalg

Oplev følelsen af at pakke dig ind i nordisk design, hvad end du klæder dig i en af Part Twos klassisk skjorter, kjoler eller en af brandets talrige andre og ligeledes æstetiske styles. Hos Lounge by Zalando kan du i vores flashsales finde utrolige tilbud på det danske brands forskellige og altid stilfulde designs. Bliv medlem og få rabat på ethvert look.

parttwo_outlet_2_CM

Nyd en stilig livsstil i Part Two-kjoler

I 1986 blev det danske brand grundlagt i København med en vision om at skabe stilfuldt tøj, der gav plads til en aktiv og moderne livsstil. Den funktionelle og dog moderigtige tilgang til design blev inden længe modtaget med åbne arme af nordens kvinder. Derfor er det naturligvis stadig den samme designfilosofi, som den dag i dag er drivkraften bag enhver af brandets stærke kollektioner.

Blandt de utallige vinter- og sommerkreationer vil du af samme grund opleve et væld af konstruktioner, materialer og hele silhuetter, der alle bidrager til en komfort, som er til at regne med gennem hele dagen. Resultatet er styles, hvis karakter er af en både behagelig og holdbar natur.

Samtidig er det københavnske brands forskellige designs et udtryk for, hvordan man bedst kan levere nordisk æstetik på en praktisk og elegant måde. Blød kashmir, let bomuld og smart denim er blot nogle af de komfortable materialer, som prydes af brandets indbydende og naturlige farvepalette.

parttwo_outlet_3_CM

Kom ud i al slags vejr med tilbud på jakker fra Part Two

En høj funktionalitet er en af de ting, som man uden fejl kan forvente af et brand, hvis rødder er urokkeligt plantet i den skandinaviske designtradition. Holdbarhed er derfor et ord, der gang på gang passende betegner alt lige fra Part Twos bukser og strik til deres store udvalg af smart og i den grad slidstærkt overtøj.

Netop de mange frakker er et sikkert eksempel på brandets skarpe øje for kvalitet, da ethvert design er udviklet til at kunne modstå nordens til tider temperamentsfulde vejrforhold. Nyd en varm og vandafvisende vest i vintermånederne eller hop i en let overgangsjakke af slidstærkt denim, når foråret banker på døren. Du kan på stilsikker manér kombinere en af frakkerne med en Part Two-strik, hvis farverige mohair eller luksuriøse kashmir vil tilføje et strejf af elegance under de varme yderlag.

Find stilige styles til enhver garderobe

Hos Lounge by Zalando kan du dagligt se frem til flashsales, der bugner af forskellige og altid moderigtige varer. De mange styles kan findes til nedsatte priser, hvis utrolige rabat går op til 75% i forhold til den vejledende udsalgspris. Udsalgene byder på tøj, accessories og masser af udstyr, som vil finde sig til rette i et væld af forskellige garderober. Vores medlemmer kan, udover den skarpe rabat, også nyde en række andre fordele som for eksempel inkluderer:

  • En personlig og gratis medlemsprofil
  • Omkostningsfri og nem returnering af indkøbte varer
  • Store sales med produkter fra nye og klassiske modebrands

Oplev Lounge by Zalando, hvor du som medlem kan forvente at få mere mode for dine penge.