Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

ASICS på udsalg

ASICS: Hvor funktionalitet møder mode inden for sportstøj. Find fantastiske tilbud på ASICS sportstøj, et brand der er synonymt med banebrydende design og ydeevne. Fra gaden til skovstierne, oplev kvalitet og stil der understøtter din aktive livsstil.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

ASICS – SPORTY DESIGN TIL OUTLETPRISER HOS LOUNGE BY ZALANDO

Find lækkert sportstøj fra ASICS til outletpriser hos Lounge by Zalando. Tilmeld dig shoppingklubben allerede i dag og få sportstøj i topkvalitet til nedsatte priser.

asics_outlet_2_CM

ASICS – FÅ DET OPTIMALE UD AF DIN TRÆNING

Er du vild med at løbetræne, går du til fitnesstræning eller dyrker andre former for sport, så har du brug for et par gode træningssko eller løbesko. Det japanske mærke ASICS byder på et bredt udvalg af sko, tøj og tilbehør, som matcher din sportsstil.

Brandet er kendetegnet ved et innovativt og sporty design, og tøj såvel som sko er fremstillet i kvalitetsmaterialer, som er komfortabelt at have på, samtidig med at det er åndbart og svedabsorberende. ASICS sportssko har et futuristisk og cool design, og du er altid moderigtigt klædt på, når du har tøj på fra dette brand. Professionelle sportsatleter, såvel som alle, der dyrker sport i fritiden på et hvilket som helst niveau, kan med fordel vælge sko og tøj fra dette brand til deres træning. Her får man virkelig god kvalitet for pengene, og Lounge by Zalando kan endda tilbyde dig designerprodukter til en favorabel pris.

Lounge by Zalando er en shoppingklub, hvor du kan købe designersko, tøj og tilbehør fra kendte designerbrands. Det er uforpligtende og gratis at tilmelde sig, og det tager kun et øjeblik at registrere sig. Du får herefter tilsendt nyhedsbreve med inspiration, og du kan anvende de mange gode kampagnetilbud, som kører i en tidsbegrænset periode. Hold øje med ASICS udsalg og ASICS tilbud, hvis du gerne vil spare penge på tøj fra dette mærke. Vores online outlet har altid åben.

asics_outlet_3_CM

STORT UDVALG AF ASICS TILBUD

ASICS sportstøj henvender sig til mænd og kvinder i mange størrelser. Du har sikkert bestemte krav til, hvilket sportstøj, du har brug for. Det hænger også sammen med, hvilken type træning eller sport du dyrker. Men bare rolig – produkter fra dette brand imødekommer atleter og motionisters behov på alle niveauer. Besøg ASICS outlet hos Lounge by Zalando og find den skostørrelse eller den træningstrøje eller træningsbuks, som matcher din størrelse og stil. Der er løbende gode ASICS tilbud, hvor du kan få rigtig god kvalitet for færre penge.

Du kan være sikker på, at produkterne er fremstillet af materialer i topkvalitet, og at det føles behageligt at være iklædt tøj og sko fra ASICS. Det innovative design og de stødabsorberende såler gør skoene lette og meget komfortable at have på. De åndbare materialer gør det muligt at have skoene på i længere tid, samtidig med at fødderne får luft. Du kan koncentrere dig om din træning eller dit løb uden at skulle spekulere på ømme fødder. Træningstøj fra ASICS er åndbart og svedabsorberende, så tøjet føles behageligt at have på – også under længere tids træning.

Uanset om du lige er begyndt til træning, eller du er en erfaren sportsudøver, så findes du sko og tøj, der passer til din træning, i ASICS outlettet. Det gælder om at opbygge gode rutiner, når du dyrker sport, så du holder motivationen og bliver ved. Den rette påklædning har dog også stor betydning, fordi det er vigtigt, at du både føler komfort og har bevægelsesfrihed, når du har træningstøjet på. Find alt, hvad du har brug for i vores ASICS outlet, og underbyg din træning på en positiv måde, så du får en sundere livsstil og mere energi.

SPORTSTØJ PÅ UDSALG ÅRET RUNDT

Vi holder dig opdateret om ASICS udsalg hos Lounge by Zalando, og giver dig inspiration til, hvordan du kan følge tidens modetrend inden for sportssko og sportstøj året rundt. Grib muligheden og tilmeld dig Lounge by Zalando helt gratis, så du kan benytte dig af de mange gode udsalg og kampagnetilbud. Vil du gerne spare penge på designertøj og designersko til sport og fitnesstræning, så er dette en rigtig god mulighed. Fyld din sportsgarderobe med lækkert tøj fra et anerkendt sportsbrand.

Lounge by Zalando har et stort udvalg af tøj, sko og tilbehør fra mange kendte designerbrands, og leder du specifikt efter ASICS produkter, så kan vi bestemt også tilbyde det til en favorabel pris. Du kan besøge vores outlet og bestille de varer, du gerne vil have, lige når det passer dig. Vær opmærksom på at kampagnetilbuddene er tidsbegrænsede, men du kan til gengæld spare op til 75%* på udvalgte produkter.