Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Skechers på udsalg

Få det bedste ud af hver dag med Skechers - sko til en aktiv livsstil. Vores sortiment omfatter trendy sneakers, behagelige træningssko og stilfulde sandaler. Udforsk i dag og find din perfekte stil. Shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Skechers til outletpriser hos Lounge by Zalando

Grib chancen og få Skechers sko til outletpriser hos Lounge by Zalando. Tilmeld dig vores shoppingklub, hvor du kan købe designersko i høj kvalitet på udsalg.

skechers_outlet_2_CM

Trendy og fleksible Skechers sko matcher din livsstil

Vil du gerne finde et par sko, som skiller sig ud i mængden med moderigtigt design i livlige farver, og som er yderst behageligt at gå i? Så er Skechers sko et oplagt valg. Her får du virkelig topkvalitet for pengene. Det californiske skomærke er kendt for sine farverige designs, gode pasform og ergonomiske såler. Det er fantastisk at have et par sko på fra dette brand, for du får både et trendy design og den allerbedste komfort.

Du finder Skechers udsalg, når du besøger Lounge by Zalando. Her har vi nemlig samlet en masse gode tilbud, som du kan drage fordel af. Du skal blot tilmelde dig, hvilket er gratis og uforpligtende, og så kan du benytte de tidsbegrænsede kampagnetilbud. Besøg vores Skechers outlet og find trendy designersko på udsalg i outlet.

Når du køber designersko i god kvalitet, får du en sko, som både er trendy, og som holder i længere tid end billige sko, fordi den er fremstillet i kvalitetsmaterialer. Går du op i mode, kvalitet og bæredygtighed, er det også en god idé at købe kvalitetssko og tøj, som ikke skal udskiftes så ofte. Dermed sparer du både penge og tager hensyn til miljøet.

Skechers sko til fart over feltet og afslapning

Skechers sko udspringer af den californiske livsstil, som både er farverig, og hvor tingene indimellem går stærkt. Har du selv en livsstil, hvor du er på farten det meste af dagen, så er dette skomærke rigtig godt at have på fødderne. Den ergonomiske sål sikrer, at du går blødt og ikke får ømme fødder. Brandet har desuden udviklet sko, som kan bøjes meget, dvs. de giver en enorm fleksibilitet. Skoene kan således bruges både på jobbet og til fritid eller sport, hvor du er fysisk aktiv udendørs eller indendørs.

Det farverige design er et kendetegn ved Skechers sko. Du kan f.eks. tage et outfit på i sorte, grå, blå eller beige farver, og så vil sko fra dette brand tiltrække sig opmærksomhed. Skoene tilfører dit outfit flotte farver, uanset om du iklæder dig klassiske neutrale farver, eller om du skruer op for farvepaletten ved at iklæde dig tøj, som er blomstret eller med grafiske mønster og stærke farve. Skechers sko er også ideelle at have på i fritiden, hvad enten du vil slappe af eller være aktiv udendørs. Det gælder blot om at finde netop den skomodel, som imødekommer dine behov.

skechers_outlet_3_CM

Se kollektionerne i Skechers outlet, hvor du finder sko, der matcher din livsstil. Her er smarte og farverige designs til stilfulde kvinder og mænd, der gerne vil være med på tidens modetrends. Du vil hurtigt vænne dig til den bløde komfort, som skosålerne giver dig, og du vil nyde at have skoene på til mange forskellige anledninger.

Skechers tilbud på funky børnesko

Skechers sko til børn har et funky og farvestrålende design. Hos Lounge by Zalando finder du gode tlbud på sko til børn fra dette mærke. Der er mange forskellige størrelser at vælge imellem, og de fås både med og uden snørebånd. Dit barn vil helt sikkert synes, det er sejt at have et par sko på fra dette brand. Skoene er desuden fremstillet i robuste materialer, som kan tåle barnets leg på legepladsen, og som giver fleksibilitet til at løbe rundt. I disse sko får barnet stor frihed til at bevæge sig, og barnet får også glæde af den bløde komfort, for disse sko smyger sig om fødderne, og de ergonomiske såler sikrer, at dit barn ikke får ondt i fødderne. Skoene er desuden vandtætte, så de kan tåle det ofte regnvåde nordiske klima. Du kan løbende finde sko til dit barn på udsalg.

Du opnår flere fordele ved at tilmelde dig Lounge by Zalando. Det er gratis og uforpligtende, og du får adgang til et stort sortiment af lækkert designertøj og sko fra mange forskellige brands. Vi har samlet det hele i vores outlet, og du finder mange tlbud. Kampagnetilbuddene gør det muligt at spare penge – i nogle tilfælde helt op til 75%* – på udvalgte produkter. Det er noget, der kan mærkes på pengepungen. Du får ægte kvalitet for pengene. Desuden får du flere penge mellem hænderne til at købe tøj, sko og tilbehør fra designerbrands.

Benyt dig af Skechers tilbud og lad os holde dig opdateret om Skechers udsalg hos Lounge by Zalando. Du kan nemt bestille varer i shoppen og få dem leveret, når det passer dig. Benyt dig af de mange gode tlbud allerede i dag.