Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Loafers på udsalg

Er det blevet tid til at købe et par nye loafers? Gå på opdagelse hos Lounge by Zalando, hvor du finder masser af inspiration og gode tilbud på loafers og andre fede modesko.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Loafers - på én gang behagelige og elegante

Er du på jagt efter et par klassiske flade sko, som er behagelige at gå i og samtidig elegante? Så er et par flotte loafers helt sikkert noget for dig. Hos Lounge by Zalando finder du et stort udvalg af de klassiske loafers til både mænd og kvinder, og du kan få op til 75% rabat i forhold til de vejledende udsalgspriser.

loafers_outlet_2_CM

Loafers damesko – med eller uden frynser og glimmer

Loafers damesko eller loafers til herrer er en af den slags sko, som både gør sig godt til casual brug og til festbrug. Loafers er slip-on sko uden snørebånd eller andre former for lukning. Typisk er de runde i snuden, og du kender dem sikkert også som hyttesko. Du finder loafers damesko og loafers herre i alle mulige materialer og med alverdens detaljer som frynser og glimmer. Du vil sikkert hurtigt opleve, at loafers er lige så forskellige som andre sko. Nogle af dem minder mest om ballerinaer, mens andre snarere ligner sejlersko eller er fuldstændig overdådigt pyntede med lak, glimmer og andre detaljer. Kort sagt findes der et par loafers for enhver smag. Hos Lounge by Zalando finder du et bredt udvalg af de populære sko. For eksempel finder du flere loafers dame tilbud i vores online outlet.

loafers_outlet_3_CM

Loafers herre- og damesko - casual til hverdag og smarte til fest

Loafers herre- og damesko er sko, som kan bruges til lidt af hvert alt efter hvilket mærke og type, du vælger at købe. For eksempel er de fleste loafers gode som hverdagssko, fordi de er flade og som udgangspunkt behagelige og komfortable at gå i. Hos Lounge by Zalando finder du et stort udvalg af både casual loafers til hverdagsbrug og også mere chunky loafers med fine detaljer som for eksempel spænder eller frynser. Har du brug for et par gode sko til din næste fest, er et par smukke loafers med spids snude eller glimmer et oplagt valg. Loafers ser godt ud til både bare tæer og nylonstrømper og kan bruges sammen med både en kjole og til et par bukser. Samtidig er de helt perfekte, hvis du gerne vil danse, da de er yderst komfortable at have på fødderne i længere tid ad gangen. Loafers er perfekte sommersko, når vejret ikke lige er til sandaler, men mange ynder også at bruge dem som indendørssko, især i vinterhalvåret, da de er nemme at hoppe i.

Find loafers-udsalg hos Lounge by Zalando

Som medlem af Lounge by Zalando har du et modeunivers og et loafers outlet lige ved hånden. Her kan du altid finde masser af inspiration til at købe loafers damesko, ligesom du får adgang til en masse gode fordele:

  • Gratis returforsendelse, hvis du fortryder dit køb
  • Op til 75%* rabat på loafers og andre produkter
  • Hyppige flashsales på blandt andet loafers
  • Gratis medlemskab af vores online outlet- og modeunivers
  • Frit valg mellem mere end 2.500 topbrands.