Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Lave Sneakers på udsalg

Sæt det rigtige ben foran i et par cool og lave sneakers, der vil gøre det noget hurtigere og i den grad mere stiligt at komme hurtigt frem. Shop dine drømmesko blandt de mange sneakers og nyd deres lette og altid afslappede udtryk.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Find gode deals på lave sneakers

Det er et utroligt udvalg af lave sneakers, som venter på dig og familien i vores online outlet. Hos Lounge by Zalando kan medlemmer udforske styles fra mere end 2.500 brands samt spare helt op til 75% i forhold til udsalgsprisen. Det er en sikker kombination af stærk mode og stærke rabatter. Log ind på din gratis profil og shop alverdens styles.

lowsneakers_outlet_2_CM

Shop lave sneakers til herrer i vores store udsalg

Der er noget ganske særligt ved et par cool sneakers, som er svært at beskrive. Det afslappede og i den grad komfortable par sko passer til de fleste dage, hvad end de involverer arbejde eller fritid.

Blandt de lave sneakers til herrer vil du støde på utallige modeller, der vil være et par perfekte følgesvende, uanset hvor du tager hen. Stærkt gummi og et skridsikkert design i ydersålen er blot nogle af de elementer, som sørger for, at du kan begive dig ud på lange eventyr i dine sneakers.

Dertil kan du også tilføje stødabsorberende såler og åndbare tekstiler, der ligeledes skruer endnu et nøk op for komforten. De lave sneakers er et sikkert valg, som vil føre dig behageligt igennem din dag.

lowsneakers_outlet_3_CM

Et udsalg fyldt med lave sneakers til damer

Et par lave sneakers til damer er ensbetydende med en vis velvære. Det bløde bomuld eller uldne for i deres indre giver en skøn fornemmelse, der forstærkes af det stærke læder eller smarte outdoortekstiler, som ofte pryder deres ydre.

Det er en sikker kombination, der scorer højt på komfort og meget mere. Ganske vist tjener de forskellige materialer, der indgår i et par sneakers langt hen ad vejen et praktisk og smart formål. De har dog også et æstetisk udtryk, som er svært at overse.

Noget så simpelt som et par kridhvide og klassiske gummisko kan gøre dit outfit til noget helt særligt, hvad end du styler dem med minimalistiske habitbukser eller et par baggy jeans. Få designs har helt den samme statement effekt på en lige så behagelig manér.

Få tilbud på lave sneakers til børn og meget mere

Der er nok at udforske, når det kommer til de mange sales, som vi afholder hos Lounge by Zalando. Hele ugen lang vil du opleve nye og spændende udsalg, der består af langt mere end blot lave sneakers. Designs og accessories fra mere end 2.500 brands fylder vore outlets og byder på rabatter, der går op til 75%*.

For en nemmere oplevelse har du mulighed for at downloade vores app, hvor du lige så let kan oprette en gratis profil. Her kan du også løbende få information om sales og nye tilbud.

Få mere ud af din shoppingtur, hvad end du er hjemme eller shopper på farten.