Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Vagabond på udsalg

Eksklusivt Vagabond-udsalg hos Lounge by Zalando! Vælg blandt kvalitetssko og støvler til nedsatte priser. Gør din skogarderobe endnu mere stilfuld med vores trendy udvalg. Gratis tilmelding for en verden af rabatter!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Vagabond på udsalg hos Lounge by Zalando

Find et par kvalitetssko eller støvler på Vagabond udsalg hos Lounge by Zalando. Som medlem af vores shoppingklub får du alle fordelene ved at købe designersko til nedsatte priser.

vagabond_outlet_2_CM

Vagabond – trendsætter gennem 50 år

Det svenske skomærke Vagabond har i snart 50 år markeret sig som trendsætter og fremstillet sko i flot stilrent design, der er komfortable at have på. Kollektionerne omfatter sko til mænd, kvinder og børn, og her er et bredt udvalg af lange støvler, støvletter, sko, sandaler, loafers i trendy design. Fodtøjet var oprindeligt sort, en klassisk farve som aldrig går af mode, men i nutidens kollektioner finder man også sko, som har et mere farverigt design.

Hos Lounge by Zalando finder du gode tilbud på sko fra dette mærke. Du kan som medlem af vores shoppingklub finde kvalitetssko til nedsatte priser i Vagabond outlet, ligesom vi også løbende holder Vagabond udsalg. Dermed kan du finde lækre sko og støvler i topkvalitet på udsalg i outlet og samtidig spare penge. Benytter du dig af vores kampagnetilbud, kan du i nogle tilfælde opnå en besparelse på op til 75%* på udvalgte items.

Det flotte stilrene skandinaviske design kan matches med dit hverdagsoutfit og dit festtøj. Med lækre sko og støvler fra dette mærke ser du altid stilfuld ud, hvad enten du er på arbejde eller skal til en særlig begivenhed. Fordelen ved at købe designerstøvler og sko fra Vagabond frem for at købe en billig sko er, at fodtøjet holder i længere tid. Der er anvendt kvalitetsmaterialer, som holder længe og er designet til at kunne tåle det skandinaviske klima.

vagabond_outlet_3_CM

Vagabond – skandinavisk fodtøj til enhver lejlighed

Går du op i mode og vil du gerne have fodtøj, som er trendy og samtidig behageligt at have på, så er dette mærke et oplagt valg. Du kan altid finde sko fra dette brand, som passer til enhver lejlighed. Besøg Vagabond outlet og find flotte, varme vinterstøvler, som holder dine fødder varme hele vinteren. Du kan eksempelvis vælge mellem lange støvler, du kan have på sammen med en kjole, eller du kan vælge støvletter, som er smarte at have på til et par bukser, udendørs såvel som indendørs på jobbet.

Er du inviteret til en særlig begivenhed, så kan du finde trendy sko, støvletter eller lange støvler at tage på. Vælg mellem mange flotte skomodeller med høj eller lav hæl eller plateausål, der matcher dine kjoler, jakkesæt eller bukser og blazer. Et par flotte sko eller støvler er det ekstra pift, som understreger din stilfulde påklædning, uanset hvilket tøjstil du har. Du kan desuden nyde den komfort, som fodtøj fra dette mærke er kendt for. Du vil helt sikkert kunne danse hele natten i et par Vagabond sko.

Uanset årstiden, så kan du finde sko fra dette mærke, som matcher dine behov og din personlige tøjstil. Til hverdags- og fritidsaktiviteter kan du vælge et par cool sneakers, eller du kan vælge et par vandrestøvler til outdoor-aktiviteter. Det er ren forkælelse for fødderne at have fodtøj på, som er komfortabelt og har en god pasform. Samtidig følger du tidens mode med trendy fodtøj.

Udsalg i Vagabond outlet

Når du tilmelder dig Lounge by Zalando, modtager du nyhedsbrevet med inspiration og kampagnetilbud. Her kan du i en tidsbegrænset periode købe designersko til nedsatte priser. Gå ikke glip af chancen for at få fodtøj i topkvalitet til favorable priser, som du finder i vores outlet. Du kan gratis og uforpligtende tilmelde dig allerede i dag og få adgang til de mange gode tilbud.

Vi holder dig opdateret via vores nyhedsbrev, så du ved, hvornår der er Vagabond udsalg og særlige tilbud, hvor du kan spare penge på eksempelvis sandaler, loafers og andre trendy sko til sommersæsonen. Der er mange flotte designs og størrelser at vælge imellem i outlet, og du vil med stor sandsynlighed finde lækre sko, der matcher dine outfits, og som du kan gå med i mange sammenhænge til hverdag og fest. Der vil helt sikkert være penge at spare på vores online udsalg, og du kan bestille varer og få dem leveret, når det passer dig.