Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Le Creuset på udsalg

Le Creuset - Køkkenudstyr i topkvalitet og flotte farver. Gør din madlavning til en oplevelse med gryder, pande og meget mere. Opdag Le Creuset i dag og find din perfekte køkkenmakker. Klar til at shoppe nu?

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Forkæl dit køkken med tilbud på designs fra Le Creuset

Kvalitet er det ord, der bedst opsummerer de utallige designs fra det ikoniske franske brand. Hos Lounge by Zalando kan du udforske et væld af gode tilbud, der blandt andet byder på en lang række af de solide Le Creuset-gryder. Opret en gratis konto hos os og giv dit køkken et boost med produkter, der er skabt til madlavning i verdensklasse.

le_creuset_outlet_2_CM

Et outlet fyldt med lækre designs

Vil du prøve kræfter med finere fransk madlavning, eller har du blot en kærlighed for flot design? Det spiller egentlig ikke den store rolle, da ingen går galt i byen, når det kommer til udstyr fra et af køkkenverdenens mest berømte brands. Det franske firma har nemlig mestret kunsten at forene holdbarhed med et klassisk og charmerende look.

Det ses tydeligt i de mange Le Creuset-krus, der uden tvivl vil pynte på ethvert morgenbord. Ganske vist er der ingen garanti for, at kaffen vil smage bedre, men den vil i hvert fald holde sig varm i en hyggelig kop. Det samme kan siges om de vidunderlige retter, som du kan kreere i den noget større Le Creuset-stegeso. Hvad end du får kokkereret, kan du være sikker på, opvasken ikke bliver besværlig. Brandets mange produkter er nemme at rengøre, uanset hvor mange pandekager du har fået stegt på din Le Creuset-pande.

le_creuset_outlet_3_CM

Giv den gas i køkkenet med en Le Creuset-gryde

Det franske brand har gennem årene skabt en lang række produkter, hvis kvalitet man ikke kan sætte en finger på. Blandt disse finder du de berømte Le Creuset-støbejernsgryder, som i den grad lever op til brandets velkendte talent for at skabe både solidt og pænt design. Det er nemlig ikke kun stærke materialer, der indgår i det solide køkkenudstyr men derimod også en bred palette af indbydende farvenuancer.

De forskellige gryder såvel som de mange Le Creuset-pander og -fade er alle ideelle til hverdagens hurtige retter samt de opskrifter, der kræver en anelse mere tålmodighed. Brugen af det holdbare støbejern sikrer, at produkterne kan tåle høje temperaturer over længere tid. Du skal derfor blot finde den rette kogebog og kaste dig over spændende nye opskrifter, vel vidende du i den grad har køkkengrejet i orden.

Indret dit drømmehjem med gode tilbud hos Lounge by Zalando

Du kan nemt og uden omkostninger oprette en profil hos Lounge by Zalando hvilket giver dig adgang til en lang række fantastiske designs fra anerkendte brands. Bliv en del af vores fællesskab og indret din garderobe såvel som dit hjem med stilige produkter, der passer til din smag og din livsstil.

  • Hos Lounge by Zalando kan du altid gratis oprette en konto og se vores mange tilbud på Le Creuset
  • Det koster ikke ekstra for vores medlemmer at returnere deres indkøb
  • Hele året rundt kan du spare op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris
  • Dyk ned i en verden af flot design fra et væld af kendte brands som Le Creuset

Log ind i dag og oplev vores store Le Creuset-outlet.