adidas outlet

Hvad kan Zalando Lounge tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

ADIDAS PÅ UDSALG HOS ZALANDO LOUNGE

Nyd livet hos Zalando Lounge! I vores adidas outlet finder du tidens mest populære varer til fantastiske priser. Opret din personlige konto nu, så du ikke går glip af gode muligheder.

adidas-outlet-fashion-zalando-lounge

Zalando Lounge er en online shoppingklub, der tilbyder dig produkter af høj kvalitet fra dine yndlingsbrands til ekstraordinære priser. Bliver du medlem af klubben, behøver du ikke længere brug tid på at browse rundt efter de rigtige varer fra adidas til de helt rigtige priser – for i adidas outlettet hos Zalando Lounge er der altid et online udsalg i gang.

DET BEDSTE TIL DET BEDSTE – UDNYT UDSALGET OG SATS PÅ SPORTSVERDENENS MEST BETROEDE MÆRKE

adidas er et referencepunkt for alle, der dyrker sport, og for alle, der værdsætter brandets livsfilosofi. Ud over at være komfortabelt kan både tøj og sko fra adidas prale af et smart og matchende design, og specielt skoene fra adidas er let genkendelige, og er blevet et verdensomspændende statussymbol. Når du går på online udsalg i adidas outlettet, kan du være heldig at finde dine yndlingssneakers til en kraftig nedsat pris, du ikke får andre steder.

adidas: fødslen af en myte

adidas blev grundlagt i Herzogenaurach i Tyskland omkring 1924. Atleten Adolf Dassler fik den geniale idé at skabe sko, der var designet specielt til hver enkel sportsgren. Senere blev produktionen udvidet med en innovativ tøjlinje, og for at få yderligere opmærksomhed besluttede Dassler at sponsorere atleter med tøj og sko, hvilket med tiden udviklede sig til sponsorater til kendte sangere og bands. adidas var hermed født, og mærket har været kendt og elsket lige siden.

adidas-outlet-man-jacket

Det var fodboldlegenden Franz Beckenbauers, der satte adidas træningsdragten med de tre ikoniske adidas striber på landkortet, og i 1970'erne blev adidas træningsdragterne en kultbeklædningsgenstand – båret af både børn og voksne til hverdag og sport. Du kan også iføre dig den populære træningsdragt med de lodrette striber på arme og ben fra adidas efter et besøg på vores online adidas outlet.

adidas outlet sale online

Vores sortiment på adidas outlet giver dig mulighed for at dresse op til særdeles gode priser. Tegn et abonnement hos Zalando Lounge, og kom i gang med at finde de allerbedste ting fra adidas i vores outlet online udsalg. Du kan få glæde af både rabatter på op mod 75%*! Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid kan blive opdateret om gode tilbud.

adidas-outlet-fashion-zalando-lounge-DK

Glem ikke at kigge efter sale på adidas outlet fra nogle af verdens bedste designere og andre berømtheder. Til et sale hos Zalando Lounge kan du måske være heldig at finde de smukke, blomstrede jakker designet af Rita Ora eller et sale på luksuøst badetøj og matchende tilbehør designet af talentfulde Stella McCartney. Du kan også finde de klassiske adidas sneakers som for eksempel Gazelle, Stan Smith eller modellen Superstar og meget, meget mere. Der er hele tiden et sale i gang, og varerne i adidas outlet skiftes løbende, så der altid er nyheder og ikoniske genstande at finde, når du går online.

Hvis du også elsker adidas, og alt hvad der følger med det populære brand, kan du oprette en Zalando Lounge konto og søge efter adidas varer i vores outlet. Men tilmeld dig nu, for hos os som i sport vinder den, der kommer først!