Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Pieces på udsalg

PIECES - din stil, dit look. Vores sortiment har alt, hvad du har brug for, fra trendy t-shirts til tidløse accessories. Find din personlige stil med PIECES i dag.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

PIECES outlet er det du kender, til mindre end du tror

Med PIECES har du et brand med masser af moderne, spændende produkter, der kan bruges i både hverdagen, til fester og nogle af livets specielle lejligheder, ofte med et sødt, casual udtryk. PIECES har utallige produkter med lækre, tiltalende designs og materialer du vil elske og kan nyde at benytte hele året, selv i de danske årstider.

Hos Lounge by Zalando kan du købe disse produkter til udsalgspriser - og det er helt gratis at blive medlem.

pieces outlet 2 CM

PIECES: Udsalg med lækre bukser, nederdele og shorts

Hos Lounge by Zalando kan du altid finde gode tilbud, om det så er shorts i fede styles og farver, som er perfekte til de varme dage, eller de fede jeans som kan bruges hele året. Ja så kan de alle dukke op på tilbud lige her. Et par bukser kan også være det du mangler til arbejdet, eller festen med vennerne, eller til afslapning derhjemme, måske varieret med stylede jeans, som kan bruges på så mange, forskellige måder i dag. shorts kan være et perfekt valg til de varme dage, eller ferien under varmere himmelstrøg, hvortil du helt sikkert også kan finde nederdele, som kan passe perfekt.

Få resten dækket ind med lækre PIECES kjoler, eller flotte overdele

Om du er til skjorter, eller afslappet eller elegant strik, ja så er det også noget hvor PIECES står stærkt, både med hensyn til design og kvalitet. Til varmere dage, eller gemt under en af de lækre jakker, kan du bruge behagelige T-shirts eller endda trøjer af tyndere materialer. Lounge by Zalando outlet kører med forskellige varer i løbet af året, så du kan snildt finde for eksempel dine kjoler til gode priser her.

Sommergarderoben kan du måske fylde med T-shirts eller med flotte, tynde trøjer som er så populære. Skjorterne er naturligvis også en mulighed, som også kan bruges hele året og findes med korte og lange ærmer. Strik er typisk mere til årets mørkere tid, men kan også kombineres i en sommergarderobe. Top det hele af med en af deres jakker og du har nærmest fyldt din garderobe, med vores udsalg.

pieces outlet 3 CM

PIECES har også det tilbehør du står og mangler, her blandt vores tilbud

Tørklæder kan være prikken over I’et på et smart outfit, og friskt look, eventuelt kombineret med en af de lækre tasker. Så kan du skabe et tidløst eller moderne look, afhængigt af din personlige stil. PIECES øreringe kan være det som mangler til de dage, der skal lidt ekstra glød på hverdagen. Godt design og formsprog går igen i produkterne her, men det er fuldt ud muligt at bruge PIECES tasker med helt andre brands, helt ligesom med tørklæderne her, der kan være lige så klædelige med en jakke eller top fra et helt andet brand. Øreringene her kan passe perfekt i din smykkesamling og bruges med andre mærker af smykker du måtte have. Så tænk bare på alle de lækre produkter du ville kunne få på tilbud her.

Kom med i Lounge by Zalando og få de følgende fordele

  • Gratis og uforpligtende medlemskab som er nemt at navigere
  • Let adgang til spændende tilbud året rundt, med eksklusive daglige tilbud hver dag, som på vores mange PIECES produkter
  • Spar op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris på dine yndlingsbrands så som her
  • Gratis returret indenfor 31 dage, hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb!