Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Vinterjakker på udsalg

Få stilen til at skinne i vinterkulden! Vores vinterjakker er både varme og trendy, og er perfekte til enhver lejlighed. Fra trendy parkaer til klassiske uldfrakker. Opdag vores nyeste kollektion nu og shop dine favoritter!

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Oplev et varmt udsalg fyldt med stilige vinterjakker

Udforsk et stort og varmt sortiment af vinterjakker hos Lounge by Zalando. I vores vinteroutlet vil du finde stilige frakker til kvinder, mænd og børn i alle aldre. Opret en gratis profil når som helst, og få adgang til fantastiske rabatter, der går hele vejen op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris.

winter_jackets_outlet_2_CM

Find tilbud på lune vinterjakker til enhver modeelsker

Det er ikke tomme ord, når vi lover, at du hos Lounge by Zalando kan finde et hav af tilbud på vinterjakker til herrer såvel som et stærkt udsalg på vinterjakker til damer. Vi har nemlig samlet et væld af isolerende og moderigtige styles, der strækker sig fra små børnefrakker til de noget større voksenmodeller. Det er er med andre ord et vinteroutlet med noget til både mænd, kvinder og selv de mindste modeelskere.

Du vil opleve denne variation i form af størrelser og pasforme, som er designet specifikt til de forskellige aldersgrupper. Der venter dig dermed en lun række af korte og lange vinterjakker, hvis smukke samt varme designs vil sikre, at store og små er suverænt beskyttet mod årstidens kolde vejr. Det er i høj grad takket være de højtydende og kraftige tråde, der dukker op overalt i de mange tilbud. Se frem til utallige styles, som legende let forener solide outdoormaterialer som hard- og softshell med lige så stærke farver og silhuetter.

winter_jackets_outlet_3_CM

Et sale, der byder på varme jakker og tidløse looks

Det skal aldrig være svært at udtrykke sin personlige stil, uanset hvor udfordrende årets vejr kan være. Det er en mening, som vi hos Lounge by Zalando deler med de mange brands, der sæson efter sæson leverer fornuftigt og stiligt overtøj i enhver tænkelig form. Derfor kan du hos os finde alt lige fra sporty bomberjakker og tykke dunfrakker til smarte outdorjakker, der leveres i høj kvalitet af brands som adidas, Superdry og lignende designikoner.

Foretrækker du et mere klassisk look, byder både internationale modehuse som Tommy Hilfiger og danske Kaffe på smukke trenchcoats, hvis løse snit og lange silhuet er ideel til en gåtur gennem byens sneklædte gader. Du vil af samme grund støde på mere end en enkel vinterfrakke, hvis form og design vil passe perfekt til din krop og dit stiludtryk, hvad end du er til minimalisme eller maximalisme. Brug de mange vinterfrakker til at skabe tidløse looks, du kan nyde år efter år.

Gå en moderigtig vinter i møde med Lounge by Zalando

Lounge by Zalando er et online outlet, som leverer moderne og stærke styles til alle modeelskere. Hos os får vores medlemmer adgang til skarpe rabatter på designs, hvis lave pris og høje kvalitet luner godt i selv den koldeste vintermåned. De mange fordele inkluderer blandt andet:

  • Gratis oprettelse af din profil
  • Adgang til fantastiske rabatter og udsalg
  • Returnering af varer uden ekstra omkostninger
  • Et væld af online udsalg med styles fra modeverdenens ikoniske og nyeste brands

Opret din profil, når det passer dig, og udforsk vores vinterlige flash sale, der i en begrænset periode byder på alverdens tilbud på vinterjakker til damer og herrer.