Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Regntøj på udsalg

Regntøj til enhver vejrudsigt! Bliv klar til regnvejr med vores trendy og funktionelle udvalg af regnjakker, regnbukser og paraplyer. Find dit perfekte sæt og vær klar til at tackle regnen med stil!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Regntøj er en nødvendig del af garderoben

For mennesker, der bor i Danmark, er et sæt regntøj en fast del af garderoben, fra vi bliver født. Når man lever i en del af verden, hvor regnvejr året rundt er en realitet, så kan man nærmest ikke undvære det – hverken regnbukser eller regnjakke. Som en del af Lounge by Zalando får du op til 75%* rabat på regnsæt.

rainwear_outlet_2_CM

Tilbud på regntøj til forskellige lejligheder

Du skal først og fremmest overveje, hvilke behov dit regntøj skal opfylde. Hos Lounge by Zalando finder du mange typer, der er beregnet til forskellige situationer og i forskellige styles og farver. Der er forskel på, om du skal bruge dit regntøj ombord på en sejlbåd, om du skal cykle i det eller blot leder efter en regnjakke, der kan ligge i bilen, så du altid har den ved hånden, når det regner.

Regnjakker og regnbukser i forskellige kvaliteter

Når du er på jagt efter nyt regntøj hos Lounge by Zalando, er det vigtigt, at du kigger nærmere på, hvilke materialer det er lavet af. Det har nemlig også en betydning i forhold til, hvad du kan bruge tøjet til. Tøjets vandtæthed, og hvor åndbart det er, afhænger nemlig af de tekstiler, der er benyttet. De traditionelle og meget vandtætte af slagsen, hvor ydersiden er af PU (polyuretan) – også kendt som gummiregntøj – er meget vandtætte og slidstærke.

Til gengæld er de ikke lige så åndbare, som regnsæt lavet af polyester. Det betyder, at du bør vælge et sæt af polyester, hvis du skal bruge det, mens du er aktiv og for eksempel cykler eller løber i det. Er du på jagt efter noget i bæredygtige materialer, så kan du med fordel gå efter produkter, som er mærket med vores grønne bæredygtighedsmærke. Så kan du nemt finde sæt, der er fremstillet i for eksempel genbrugsmaterialer. Regntøj af genbrugsmaterialer er en god ting for miljøet, da materialerne i høj grad laves af indsamlet plastik.

rainwear_outlet_3_CM

Kig efter regntøjets vandsøjletryk

Leder du efter tilbud på regntøj, kan du få noget superlækkert af slagsen i mange kvaliteter. For eksempel kan du finde moderigtige designs, som kan bruges til både hverdag, men også til en tur i byen. Opholder du dig steder, hvor dit regntøj skal være funktionelt, er dets vandtæthed det allervigtigste. Hvis tøjet viser et vandsøjletryk på 2.000 mm, er det snarere mere vandafvisende end rigtigt vandtæt, mens regntøj med et vandsøjletryk på over 12.000 mm kan holde til meget kraftig regn i lang tid. Dette er for eksempel godt for dig, der skal ud og sejle. Du finder desuden sæt i alle udformninger.

Regntøj til aktive mennesker

Du skal også kigge på, hvor åndbart tøjet er, når du kigger efter tilbud på regntøj. Åndbarheden har betydning for, hvor aktiv du kan være i dit sæt. Skal du cykle, eller bevæge dig rundt i dit regntøj i længere tid, er det vigtigt, at fugten fra din krop, der dannes, når du sveder, kan ledes væk. Det kan den ikke, hvis vandtætheden er for høj. Har du brug for åndbart regntøj med et stort vandsøjletryk, så se efter, om der er andre former for ventilation, såsom små luftåbninger – især i regnjakken.

Som en del af Lounge by Zalando får du fri fragt på dit regntøj. Du får ydermere hurtig og eksklusiv adgang til lækkert designertøj, når du tilmelder dig Lounge by Zalando, samt fede rabatter hver dag. Du kan naturligvis returnere dine købe helt gratis og meget andet.