Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Billabong på udsalg

Billabong er et internationalt anerkendt surfbrand, der har efterladt et markant aftryk på både modescenen, surfkulturen og ekstremsportsverdenen. Brandet designer alt fra active wear til smukke kjoler der oser af lethed og sommerglæde.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Sommer året rundt med Billabong

Hvis du vil skabe en garderobe, som giver et hint af strand og ferie året rundt, så er Billabong til dig. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du få adgang til eksklusive deals på nogle af brandets lækreste kollektioner samt designs fra mere end 2500 velkendte brands. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

billabong outlet 2 CM

Gør dig ferieklar med Billabong badeshorts og bikinier

Hvad end du er dedikeret surfer, eller du bare elsker den afslappede og farverige æstetik, som sporten er kendt for, så får du både performance og look med Billabong bikinier og badeshorts. Det australske brand designer badetøj med de fineste, farverige indslag og smukke design detaljer, så som gennemsigtigt mesh i siderne og flotte lukninger ved ryg og talje. 

Et afgørende element af brandets succes er deres stærke forankring i surferkulturens værdier. De har altid været dedikerede til at levere produkter af høj kvalitet, der opfylder de unikke behov hos surfere og ekstremsportsentusiaster. Ved at kombinere high-performance materialer med designs inspireret af eventyr, frihed og passion for naturen, er bikinier og badeshorts fra Billabong noget helt unikt.

billabong outlet 3 CM

Rid ubesværet på bølgerne i Billabong T-shirts på tilbud

Brandets sortiment er bredt og omfatter alt fra surfboards og våddragter til tøj, sko og accessories. Ved at fusionere teknologisk innovation med en æstetik, der afspejler surferkulturen, kan du shoppe Billabong T-shirts, som giver dit look et hint af frihed og sol året rundt. Virksomheden har haft en markant indflydelse på udviklingen af den globabe surferkultur og har gennem årene støttet og sponsoreret talrige surf- og ekstremsportsevents, så du kan shoppe tøj, der er testet af verdens bedste atleter.

Dette australske brand er pionerer inden for design af teknisk surfergear, hvilket også afspejler sig i deres kollektioner af hverdagstøj. Her får du også innovative designs og åndbare materialer, som sørger for både stil og komfort, dagen lang. Hvis du er klar til at ride på bølgerne, så finder du hos Lounge by Zalando også et bredt udvalg af tekniske våddragter og teknologisk avanceret surfergear. Bliv medlem i dag, og shop Billabong badedragter og våddragter til en skarp pris. 

Spar på prisen, ikke kvaliteten med Lounge by Zalando

Vi er ret stolte af at kunne tilbyde dig et bredt og stort sortiment fyldt med interiør og mode fra mere end 2500 velkendte designere og brands. Fra Australien til København og Tokyo kan du skabe dig et hjem og en garderobe med inspiration fra hele verden, når du melder dig ind hos os. 

Spar op til 75 % sammenlignet med den vejledende salgspris på dine favoritter i dag. Det er helt gratis og uforpligtende at blive medlem, og det tager få minutter at melde dig ind. Alt, du skal bruge, er din e-mail, og du vil med det samme få adgang til vores eksklusive deals. Hold dig opdateret på farten med vores Lounge by Zalando-app, og brug din transporttid på at shoppe designs til fede priser.